Restoran Pomodoro Nuovo 

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 115, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana 08:00 - 00:00 h Nedeljom: 10:00 - 00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Svi ljubitelji pravih italijanskih specijaliteta imaju razlog za radovanje. Beogradska ugostiteljska scena postala je bogatija za još jedan fantastičan restoran koji nosi naziv Pomodoro Nuovo. Svoje mesto pronašao je na Novom Beogradu, u Bulevaru Mihajla Pupina br. 115.

Nastao kao želja da se zadovolje istinske potrebe čoveka i njegova ljubav prema dobrom zalogaju, ovaj restoran okupio je vrhusnke kulinarske majstore, koji se trude da svako jelo bude pravo malo remek delo. U to ćete se uveriti čim ga prvi put posetite i probate fantastičan spoj ukusa najkvalitetnijih sastojaka, začinjenih pravim italijanskim dodacima, koji mu daju miris i aromu. 

Na meniju restorana Pomodoro Nuovo nalazi se veliki broj najrazličitijih pizza, pasti, ali i klasičnih italijanskih jela poput piletine, ćuretine i bifteka u dobro poznatim sosevina. Svako jelo će vas nesumnjivo svojim ukusnom odvesti u samo srce Italije, gde ćete bar na kratko uživati u ukusima ove prelepe zemlje.

Osim fascinantnih gastronomskih užitaka, za sve goste Pomodoro Nuovo restorana, pripremljena je i bogata karta pića, pa ćete imati mogućnost da se osvežite i svoj obrok obogatite još nekim novim ukusima. I na kraju, kad ste s slašću uživali u fantastičnim ukusima Italije, priuštite sebi još jedno vrhunsko hedonističko iskustvo. Prepustite se najlepšim kremastim ukusima savršeno upakovanim u čudesne dezerte restorana Pomodoro Nuovo.

Dozvolite sebi maksimalno uživanje, sutra brinite o kalorijama. Živite za taj trenutak, prepustite se i učinite da vreme stane, a ukusi caruju. Sigurni smo da će restoran Pomodoro Nuovo već posle prve posete postati jedan od vaših omiljenih beogradskih restorana.

Hrana