Restoran Platani 

Adresa

Kej oslobođenja 45, Beograd

Radno Vreme

Svakim danom: 10:00 - 00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Ljubitelji reke i dugih šetnji jednim od najpoznatijih beogradskih šetališta, Zemunskim kejom, imaju privilegiju da naprave kratak predah i odmore se uživajući u jednom od najlepših beogradskih restorana, restoranu Platani. I kao što iz njegovog imena možete da naslutite, smešten je u debeloj hladovini višedecenijskih platana, koji svim gostima restorana u vrelim lenjim danima pružaju mogućnost uživanja u prirodnoj hladovini.

Poznato je da se od šetnje brzo ogladni, ali to ne treba da vas brine. Čim osetite prve znake gladi, brzo se uputite ka dobro poznatoj adresi, Kej oslobođenja 45. Tamo će vas dočekati ljubazno osoblje restorana Platani i ponuditi vam bogat meni na kojem se za svakoga može pronaći odgovarajuća ponuda.

Bilo da ste okrenuti tradicionalnoj trpezi ili preferirate mediteransku kuhinju, jedno je sigurno, restoran Platani može mnogo toga da vam ponudi. Preporuka šefa restorana su jela od mesa i ribe s crnim tartufima, zato ne propustite da ih probate.

S obzirom da je interesovanje za vegeterijansku hranu u porastu, iskusni kulinarski majstori su se potrudili da učine restoran Platani mestom koje će pokupiti sve njihove simpatije. Na posletku, kad isprobate sve slane kulinarske specijalitete odaberite i neki od brojnih dezerata. Zasladite svoju posetu restoranu Platani uživajući u prelepoj bašti u prirodnoj hladovini s neponoviljivim pogledom na prelepu reku. 

Dođite i uverite se da najlepši ukusi i mirisi caruju u restoranu Platani. Sigurni smo da će već pri prvoj poseti ovo postati vaše omiljeno mesto za najbolji gastronomski užitak i opuštanje u fanstastičnoj prirodi.