Restoran Piatakia na vodi

Adresa

25. maj, Dunavski kej, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 12:00 - 00:00 h Petak - Subota: 12:00 - 03:00 h

Tip Muzike

Pop

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran Piatakia na vodi, prelepi grčki restoran, svoje mesto našao je na obali Dunava, na svima dobro poznatom keju „25. maj“. Svojim izgledom i enterijerom razlikuje se od svega što ste do sada u ovom delu grada imali prilike da vidite.

Splav restoran Piatakia na vodi predstavlja mesto koje će vas vratiti u tople letnje dane, koji će vam udahnuti miris mora, ali i najukusnijih ribljih specijaliteta. Veliki broj detalja u marinsko plavoj boji definitivno je prva asocijacija na one tople letnje dane, kupanje i uživanje na obali prelepog plavog mora. Osećaj koji ćete imati kad se udobno smestite i pogledate ka mestu na kojem je Dunav najširi je fantastičan. Jednom rečju imaćete osečaj da se nalazite na obali mora.

Na bogatom meniju ovog restorana pronaćićete veliki broj mediteranskih jela i grčkih specijaliteta. Ovde možete probati tradicionalnu grčku hranu, a da ne morate da odete dalje od centra grada. Uz odabrana jela svakako probajte i neko od čuvenih grčkih pića poput metaxe ili ouzoa. Iskusni kulinarski majstori restorana Piatakia na vodi imaju kulinarsku magiju u svojim rukama i uz pomoć nje stvaraju prava mala remek dela na svakom tanjiru koji izađe iz njihove kuhinje.

Kada uklopite interesantan enterijer restorana, pregršt detalja koji čine da se osećate kao u nekoj primorskoj konobi i neverovatno ukusne specijalitete dobićete mesto iz vaših snova. Na sve ovo iskusni ugostitelji su se potrudili da svojim gostima pruže i za užitak više, pa vikendom u restoranu Piatakia na vodi možete uživati u sjajnim živim svirkama poznatih bendova. Bilo da tragate za restoranom koji je idealan za porodični ili poslovni ručak ili jednostavno želite da uživate u prelepom morskom ambijentu  jedno je sigurno… Čim ga prvi put posetite on ostaje velikim slovima upisan jedan od vaših omiljenih restorana sa mediteranskom grčkom kuhinjom u Beogradu.