Restoran Piatakia na vodi

Adresa

25. maj, Dunavski kej, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 12:00 - 00:00 h Petak - Subota: 12:00 - 03:00 h

Tip Muzike

Pop

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Petak

Tamara Žeželj band od 20h

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Andrijana Zimonjić od 20h

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Restoran Piatakia na vodi, prelepi grčki restoran, svoje mesto našao je na obali Dunava, na svima dobro poznatom keju „25. maj“. Svojim izgledom i enterijerom razlikuje se od svega što ste do sada u ovom delu grada imali prilike da vidite.

Splav restoran Piatakia na vodi predstavlja mesto koje će vas vratiti u tople letnje dane, koji će vam udahnuti miris mora, ali i najukusnijih ribljih specijaliteta. Veliki broj detalja u marinsko plavoj boji definitivno je prva asocijacija na one tople letnje dane, kupanje i uživanje na obali prelepog plavog mora. Osećaj koji ćete imati kad se udobno smestite i pogledate ka mestu na kojem je Dunav najširi je fantastičan. Jednom rečju imaćete osečaj da se nalazite na obali mora.

Na bogatom meniju ovog restorana pronaćićete veliki broj mediteranskih jela i grčkih specijaliteta. Ovde možete probati tradicionalnu grčku hranu, a da ne morate da odete dalje od centra grada. Uz odabrana jela svakako probajte i neko od čuvenih grčkih pića poput metaxe ili ouzoa. Iskusni kulinarski majstori restorana Piatakia na vodi imaju kulinarsku magiju u svojim rukama i uz pomoć nje stvaraju prava mala remek dela na svakom tanjiru koji izađe iz njihove kuhinje.

Kada uklopite interesantan enterijer restorana, pregršt detalja koji čine da se osećate kao u nekoj primorskoj konobi i neverovatno ukusne specijalitete dobićete mesto iz vaših snova. Na sve ovo iskusni ugostitelji su se potrudili da svojim gostima pruže i za užitak više, pa vikendom u restoranu Piatakia na vodi možete uživati u sjajnim živim svirkama poznatih bendova. Bilo da tragate za restoranom koji je idealan za porodični ili poslovni ručak ili jednostavno želite da uživate u prelepom morskom ambijentu  jedno je sigurno… Čim ga prvi put posetite on ostaje velikim slovima upisan jedan od vaših omiljenih restorana sa mediteranskom grčkom kuhinjom u Beogradu.