Restoran Peta soba

Adresa

Rajićeva 12, Beograd

Radno Vreme

Svakim danom: 08:00 - 00:00h Pet-Sub: 08:00 - 01:00h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Autentično, neobično i savršeno… tri su reči koje u potpunosti mogu opisati jedan mali beogradski restoran, restoran Peta soba. Počev od imena, preko enterijera i menija, sve u ovom restoranu je zaista drugačije.

Ime je dobio kao nastavak interesantne restoranske priče poznate pod nazivom „4 sobe gospođe Safije“. Ušuškan u samom srcu grada, u Rajićevoj br. 12 svojim gostima nudi čudesan svet živahnih boja, najistančanijih ukusa i mirisa, ali i mir i opuštenu atmosferu koja će vam sigurno prijati. 

Čim zakoračite u restoran Peta soba osetićete nalet pozitivne energije, a neobičan ambijent koji je sačinjen od više delova koji su savršeno uklopljeni i predstavljaju skladnu celinu učiniće da se osećate prijatno i rasterećeno.

Na meniju restorana Peta soba nalazi se veliki broj raznovrsnih jela, među kojima će i najzahtevniji gosti osetiti pravo gastronomsko uživanje. Iskusan tim vrhunskih kulinarskih majstora priprema prava mala remek dela, koja će vas sigurno oduševiti. Bilo da se opredelite za neki od mesnih specijaliteta ili pak više preferirate povrće ili pečurke, jedno je sigurno, sva vaša čula će oživeti, a svaki sledeći zalogaj biće raj za nepca. 

A da bi hrana zaista imala pravi ukus, potrebno je pametno odabrati piće koje će opustiti sve arome i učiniti da zaplovite u pravu malu gastronomsku gozbu. Tada na scenu stupaju iskusni konobari koji će vam rado preporučiti neko od brojnih vina svetskih i regionalnih vinarija. Za one koji su ipak malo smeliji tu su i preukusni kokteli, lounge prostor i fenomenalno uređena letnja bašta.

I baš kad ste pomislili da je to sve, za vas imamo još jedno fantastično iznenađenje… U večernjim satima restoran Peta soba svojim gostima pruža mogućnost uživanja u live muzici, koja će biti kao šlag na tortu na sve ono vam je prethodno ponuđeno. Šta čekate? Dođite i uverite se zašto je Peta soba jedno od omiljenih mesta kad je ugostiteljska scena Beograda u pitanju.