Restoran Papalada

Adresa

Francuska 12, Beograd

Radno Vreme

Ponedeljak - Subota: 10:00 - 23:00 Nedelja neradan dan

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Među brojnim restoranima koji se nalaze na zaista bogatoj ugostiteljskoj sceni Beograda, samo mali broj njih može da vam pruži uživanje u najukusnijim specijalitetima pripremljenim od sveže morske ribe i drugih pikanterija iz mora. Jedan od njih, ponosno vas dočekuje u Francuskoj ulici, u srcu gradskih dešavanja… To je restoran Papalada.

Iako Beograd nema svoje more to nije prepreka za iskusne kulinarske majstore da u restoranu Papalada spremaju jela od sveže, najkvalitetnije ribe i da ponude svim gostima maksimalno uživanje u izvrsnim jelima mediteranske kuhinje. Osim toga, za sve goste tu je bogat meni koji takođe nudi i veliki izbor raznih internacionalnih jela, koja nisu ništa manje zanimljiva i ukusna od ovih, ribljih, koja su ipak, zaštitni znak restorana Papalada.

Ukoliko ga posetite da biste konačno osetili pravi ukus Jadrana znajte da ovde možete probati čuvene Jadranske lignje, tigraste gambore, crni rižoto, ali i brojene paste i obrok salate. I kao što svi istinski ljubitelji dobrog zalogaja znaju, ručak nije kompletan ukoliko se ne začini dobrim vinom, a kad je riba u pitanju onda je to gotovo obavezno. Upravo zbog toga na rasplaganju vam stoji bogata vinska karta, koji će učiniti da vaša čula potpuno ožive.

Da bi obezbedili dodatan komfor svojim gostima iskusni ugostitelji napravili su u Papaladi poseban VIP prostor, u koji se može smestiti do 14 osoba, pa je ovo mesto idealno za manja slavlja ili poslovne sastanke. Enterijer restorana i atmosfera odišu pozitivnom energijom, a ljubazno osoblje je tu da vas u svakom trenutku ugosti i da ispuni sve vaše želje. Upravo zato je restoran Papalada jedno od mesta na koje ko jednom dođe uvek mu se sa osmehom rado vraća. 

Cenovnik