Restoran New reset

Adresa

Gospodar Jovanova 42, Beograd

Radno Vreme

Ponedeljak - Subota: 10:00h - 00:00h Nedelja: 10:00h - 22:00h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Zamislite mesto u samom srcu grada, koje vam može pružiti beg od buke i gužve, vrhusnke kulinarske pikanterije i opuštenu domaćinsku atmosferu… Od sada ne morate samo da zamišljate… Jedno takvo mesto smestilo se u Gospodar Jovanovoj ulici br. 42 i ponelo naziv koji će vam reći sve o njemu, restoran New reset…I kao što mu samo ime kaže, kad vam je potrebno da predahnete, oporavite se od brojnih obaveza i prepustite se uživanju, tu je on sa svojom fantastičnom ponudom ukusne hrane u kojoj ćete uživati u prelepom ambijentu koji odiše pravom mladalačkom energijom.

Iako je u samom centru grada, restoran New reset je ušuškan u okrilju starih beogradskih zgrada, pa je potpuno zaklonjen od radoznalih pogleda, buke i vreline gradskog asfalta. Mala, prelepa bašta restorana pružiće vam takvo uživanje da ćete pomisliti da ste otišli negde daleko van Beograda. Zidovi obrasli zelenilom, cveće i drveni komadi nameštaja pružaju fenomenalan osećaj. Na meniju restorana New reset nalaze se brojne gastronomske pikanterije spremljene s puno ljubavi i pažnje. Restoran New reset nudi mogućnost uživanja u drugačijim neobičnim ukusnima, ali i tradicionalnim srpskim specijalitetima. Upravo zbog toga, on je mesto koje je idealno kako za romantične trenutke sa voljenom osobom tako i za opuštene porodične, poslovne ili prijateljske ručkove. 

Mnogima su ambijent i energija restorana New reset osvojili srca već na prvi pogled, pa je on često mesto gde se mladi odlučuju da proslave neke od najbitnijih životnih trenutaka. Budite i vi gost restorana New reset, osetite tu posebnu energiju, zaplovite najlepšim kulinarskim osećajima i prepustite se istinskom uživanju. Uz profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje ovaj restoran će postati jedno od vašim omiljenih mesta sa gastronomske scene Beograda.