Restoran Mokum

Adresa

Jug Bogdanova 10, Beograd

Radno Vreme

07:00 - 00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran Mokum s ponosom nosi titulu jednog od najlepših restorana u Beogradu. On je jedan od retkih  koji vam može priuštiti zadovoljstvo uživanja u pogledu koji zaista oduzima dah. Smešten na sedmom spratu zgrade hotela Amsterdan, sav u staklu, ovaj restoran predstavlja idealno mesto kako za dnevne, tako i za romantične večernje posete.

Ukoliko tražite idealno mesto gde ćete osetiti potpunu čaroliju, onda je Mokum nesumnjivo pravi izbor. Kada ga jednom posetite shvatićete da su ručak i večera mnogo više nego što ste mislili. Kroz staklene zidove restorana Mokum uživaćete u pogledu na tri dela Beograda. S jedne strane “puca” pogled na stari deo grada, Savamalu i Beograd na vodi. S druge strane možete uživati u pogledu na fascinantni hram Svetog Save i na posletku, s treće strane se pruža pogled na Novi Beograd sa visokim zgradama i zelenim parkovima. I sve to na jednom mestu, uz savršenu atmosferu, vrhunsku uslugu i ambiijent u kojem je sve podređeno maksimalnom uživanju svakog gosta.

Restoran Mokum je mesto koje živi dvostrukim životom. U prepodnevnim satima on vam pruža uživanje u opuštenoj atmosferi, dok s dolaskom večeri, postaje mesto elegancije i prestiža, pa je idealan za sve vrste proslava, izlaske ili poslovne ručkove. Restoran Mokum svakom može da ponudi najbolje gastronomsko uživanje, jer u njemu možete uživati u jelima od mesa, povrća, testenine, ribe. Ne propustite i kremaste dezerte od kojih će vam, doslovno, poći voda na usta. Vrhunska ekipa iskusnih ugostitelja, profesionalni kuvari i ostalo ljubazno osoblje je tu svakog trenutka, da bi isupnilo sve vaše želje i potrebe. Upravo zato je na vama samo jedno, da dođete i uverite se zašto je ovo jedan od najposećenijih restorana u Beogradu.

Cenovnik