Restoran Miradouro

Adresa

Braće Krsmanović 8, Beograd

Radno Vreme

Nedelja - Četvrtak: 09:00 - 00:00 h Petak - Subota: 09:00 - 02:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Savska promenada, duga opuštajuća šetnja i uživanje u prelepom pogledu na reku definitivno prijaju i opuštaju vas. A onda prođete pored restoran i omami vas pregršt najlepših mirisa koji dopiru iz njega. U vama se budi apetit i glad vas poziva da svratite u jedan od najlepših beogradskih restorana, restoran Miradouro. 

Već s prvim koracima shvatate da se nalazite na opuštenom i sa stilom uređenom prostoru, koji odiše pozitivnom energijom, pa ćete se osećati prijatno i ugodno. Na usluzi vam stoje ljubazni konobari koji će se potruditi da svaki trenutak proveden u Miraodouru bude pravo uživanje. Ukoliko želite da uživate na svežem vazduhu, za vas je kao stvorena prelepa letnja bašta, sa koje se pruža prelep pogled na reku i brodiće koji mirno plove po uzburkanoj površini reke.

Smešten između Brankovog i Železničkog mosta restoran Miradouro, ima dva ulaza, jedan s kojeg dolazite pravo sa šetalita i drugi koji će vas dočekati iz Ulice Braće Krsmanović.

Na bogatom meniju restorana Miradouro nalazi se veliki broj jela iz portugalske kuhinje, ali to ne znači da se nećete najesti i ukoliko se ipak držite naših domaćih tradicionalnih specijaliteta.

Mediteranska kuhinja pravi je izazov kad je kuhinja Miradoura u pitanju, pa vam savetujemo da je probate, jer je zaista fantastična. Ne propustite priliku da uživate u portugalskom bifteku sa jejetom, probajte neobični  ražnjić na sablji, ali i čudesne ćevape na palenti i ćuretinu s milincima. I kao po navici, najslađe ostavite za kraj. Uživajte u fenomenalnim dezertima od kojih će sva vaša čula oživeti. A kako ni jedan ručak nije kompletan bez vrhunskog pića, kojeg ovde ima na pretek, preporučujemo vam da probate bar jedno od čak 70 različith vina koja dolaze iz najrazličitih krajeva sveta.

Uz neopisivo dobru klopu i profesionalnu uslugu, kao šlag na tortu, restoran Miradouro nudi uživanje u bogatom muzičkom programu, pa ćete od četvrtka do subote imati priliku da uživate u nastupima poznatih domaćih i stranih bendova. Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas ukoliko se odlučite da provedete prijatno vreme sa prijateljima, poslovnim partnerima ili porodicom na najlepšem mestu u gradu, čuvenom Miradouro restoranu.

Cenovnik