Restoran Magellan

Adresa

Jurija Gagarina 14ž, Beograd

Radno Vreme

Ponedeljak - Četvrtak: 12:00 - 00:00 h Petak - Subota: 12:00 - 01:00 h Nedelja: Neradan dan

Broj za rezervacije

Restoran Magellan

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Za sve prave hedoniste i one koji ne očekuju ništa manje od savršenstva restoran Magellan predstavlja ostvarenje svih najiskrenijih želja. Iako se Beograd može pohvaliti vrlo bogatom ugostiteljskom scenom, malo je onih restorana koji imaju ono što Magellan ima.

Vrhunski majstori kulinarskog zanata posebno vode računa o svakoj namirnici koja ulazi u njihovu kuhinju. S puno pažnje i kuvarske strasti u njoj od najobičnijih sastojaka nastaju prava mala kulinarska remek dela. O svakom i najmanjem detalju se vodi računa, pa je svako jelo koje izađe iz kuhinje Magellana maksimalno očuvano, bogato hranljivim sastojcima i odiše fantastičnim ukusom.

Da bi se pozicionirao visoko na ugostiteljskoj lestvici beogradskih restorana Magellan je otišao i korak dalje. Fine dinnig koncept je nešto što se u ovom restoranu podrazumeva i on ga izdvaja iz mora drugih sličnih restorana. Osim velikog broja najlepših specijaliteta na meniju ovog restorana nalazi se i bogata karta pića na kojoj svako može da pronođe ono što njemu najviše odgovara.

Ukoliko pak dođete u nedoumicu i niste sigurni šta biste trebali da poručite uz određeno jelo, tu je profesionalno osoblje koje je uvek spremno da svojim gostima pruži maksimalan ugođaj. Ipak, za kraj ostavite malo prostora i za neki od čudesnih slatkiša koji se nalaze na meniju ovog restorana. Savršena fuzija tek tada biće kompletna.

Bilo da se odlučiteda u Magellan dođete na kratku kafu ili želite da probudite sva svoja čula nekim od preukusnih specijaliteta ovog restorana jedno je sigurno… Restoran Magellan je tu da ispuni sve vaše kulinarske želje i povede vas na nezaboravno putovanje kroz sve svetske kuhinje.