Restoran Magaza

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 10:00 - 02:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran Magaza predstavlja savršen spoj izuzetog enterijera, savršenih ukusa, ali i odlične muzike, koji ga čini zaista posebnim mestom na ugostiteljskoj mapi Beograda. Smešten u čuvenoj Beton hali, koju svi dobro znamo kao mesto za najbolji noćni provod u gradu, Magaza je tu da ispuni sve vaše želje i očekivanja. 

Za mnoge ovo je restoran u kojem caruju najlepši ukusi, mesto koje predstavlja pravi raj za gurmane, ali i istinske sladokusce. Nastao kao potreba da se spoji samo najbolje i da se oživi hedonizam u svom najjačem obliku. Ovaj restoran je u svoj jelovnik uvrstio tradicionalna srpska jela, ali i specijalitete iz čitavog sveta.

Iskusni kulinarski majstori ovog restorana posebno vode računa o svakoj namirnici koja uđe u njihovu kuhinju. Upravo zbog toga iz nje izlazi čitava simfonija ukusa i mirisa, a na tanjiru su prava mala remek dela. Osim u bogatim specijalitetima, u Magazi imate mogućnost da probate i neko od čuvenih flaširanih ili točenih piva, kao i domaća i strana vina i druge vama omiljene napitke. 

Bilo da tragate za restoranom u kojem ćete provesti prijatno popodne sa porodicom ili vam je potrebno mirno mesto za poslovni ručak, jedno je sigurno, restoran Magaza je napravljen tako da zadovolji sve vaše potrebe i očekivanja. Uživajte u prijatnom ambijentu, koji je uređen s velikom pažnjom, pa odliše eleganicijom i pozitivnom energijom. Osim u vrhunskoj gastronomskoj ponudi ovde imate mogućnost da se opustite dok posmatrate prelepu reku koja teče i doprinosi još boljem utisku.

I na posletku, da bi bio za korak ispred drugih restoran Magaza je spojio lepo i korisno, pa posle prijatnog gastronomskog doživljaja možete nastaviti da uživate u nastupima velikih bendova i poznatih pevača. Tako ćete imati sve na jednom mestu, profesionalnu uslugu, fenomenalnu hranu i odličan noćni provod. Sigurni smo da će već posle prve posete restoran Magaza postati vaš omiljeno mesto u gradu.