Restoran Little Bay

Adresa

Dositejeva 9a, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 09:00 - 00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Ponedeljak

Veče klasične muzike - klavir

REZERVACIJE

066 222 151

Utorak

Veče klasične muzike - klavir

REZERVACIJE

066 222 151

Sreda

Veče klasične muzike - klvir i violina

REZERVACIJE

066 222 151

Cetvrtak

Klavir i Tenor - Ruske Romanse

REZERVACIJE

066 222 151

Petak

Veče klasične muzike - klvir i violina

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Klavir i Ženski Sopran

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Ukoliko su vam dosadili jednostavni restorani sa gotovo istim enterijerom, ponudom i ambijentom onda je restoran Little Bay pravo mesto za vas. Potpuno jedinstven, nesvakidašnji enterijer, vrhunska gastronomska ponuda i odličan muzički program samo su deo onog što vas očekuje ukoliko se odlučite da otkrijete ovaj pravi dragulj beogradskog ugostiteljstva. 

Smešten u samom srcu grada, restoran Little Bay predstavlja mesto gde se okupljaju ljubitelji umetnosti, opere i pozorišta koji žele da se bar na trenutak izmeste iz dosadne gradske buke i vreve. U njemu imate mogućnost da uživate u nastupima najpoznatijih domaćih izvođača opere, klasične i džez muzike. Restoran Little Bay je deo istoimenog lanca restorana u Londonu, a u njemu imate mogućnost da svake subote i nedelje čujete žive nastupe poznatih izvođača, pa ovo predstavalja gotovo jedinstvenu priliku za uživanje u kvalitetnoj muzici i vrhunskoj hrani. 

Na meniju restorana Little Bay nalazi se veliki broj internacionalnih jela i pića od kojih će oživeti sva vaš čula. Kada na sve to dodate ambijent koji podseća na pravu operu sa teškim crvenim zavesama i udobnim ložama dobićete mesto koje je idealno kako za popodnevno tako i za večernje opuštanje i maksimalno uživanje. Uz profesionalno i ljubazno osoblje svaka poseta restoranu Little Bay ostaje neizbrisivo iskustvo, koje ćete veoma brzo poželiti da osetite ponovo. Budite i vi deo ovog savršenog restorana, rezervišite svoje mesto i uživajte… 

Cenovnik