Restoran Legat 1903

Adresa

Jasenička 7, Beograd

Radno Vreme

Svakim danom: 11:00-00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Mesto čistog hedonizma i vrhunskih gastronomskih specijaliteta smešteno u mirnom delu grada, skriveno od naporne gradske buke i vreve, restoran Legat 1903 dočekuje svoje goste pružajući im upravo ono za čim žude – maksimalno uživanje u hrani, piću, atmosferi. 

Restoran Legat 1903 nalazi se na uglu Ulice Vojislava Ilića i Jaseničke, gde u domaćinskoj atmosferi svim gostima želi da udovolji i ispuni sva njihova očekivanja. Neizmerno velika ljubav prema kuvanju, kao i profesionalni odnos prema gostima učinio je da restoran Legat 1903 postane jedan od najboljih restorana kad je gastronomska scena Beograda u pitanju.

Šef kuhinje Bojan Lacmanović je uz veliki trud i zalaganje uspeo da postigne ono čemu mnogi poznati kuvari i restorani teže, a to je savršenstvo u pripremi i serviranju svakog obroka koji izađe iz njegove kuhinje. Uz uigran tim koji čini osoblje restorana Legat 1903 svaka vaša poseta ovom restoranu biće nešto što će vas sve više i više privlačiti i učiniti da vaš on postane deo vaših omiljenih gastronomskih navika.

Meni restorana Legat 1903 je veoma raznovrstan, pa tako možete probati mediteranska, italijanska i francuska jela koja su savršeno uklopljena sa domaćim tradicionalnim sastojcima. U kuhinji ovog restorana posebno se vodi računa o svakoj namirnici koja u nju uđe, a serviranje i dekorisanje predstavlja pravu malu umetnost u kuhinji. I na posletku, da bi probudili sva vaša čula, vrhunski ugostitelji su se potrudili da naprave fascinantnu kartu pića koja broji preko 200 različitih napitaka, naročito kvalitetnih vina koja dolaze iz različitih krajeva sveta. 

Restoran Legat 1903 može da vam ponudi i Vip prostor, koji je predviđen za manje društvo, oko 9 ljudi, gde u potpunoj intimi možete uživati sa vama bitnim gostima. Ukoliko je ovo za vas mali prostor, ovde imate mogućnost organizovanja većih proslava, koje možete smestiti u dva odvojena dela. Zatvoreni deo može da primi oko 40 gostiju, a još toliko se može smestiti na prostranu i lepo uređenu terasu restorana Legat 1903. Za organizaciju proslava, ljubazno osoblje restorana izlazi svojim gostima u susret i pravi posebne menije po želji. Na vama je samo da kažete da li želite da se na tanjiirima vaših gostiju nađe meso, riba, povrće ili nešto što se vama čini najprikladnijim za taj poseban dan. 

Iskusan tim ugostitelja je u restoranu Legat 1903 brinuo o svemu, do poslednjeg detalja, pa je za sve goste ispred samog objekta obezbeđen veliki parking na kom bezbedno možete ostaviti svoj automobil. Osim tog, na raspolaganju vam je oko 20 mesta u garaži samog restorana. Dakle, nemate o čemu da brinete, na vama je samo da posetite restoran Legat 1903 i uživate u svim čarima koje vam ovaj fascinantni beogradski restoran nudi.

Cenovnik