Restoran Lavash

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beton hala, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Da li ste znali da u Beogradu postoji mesto koje je na savršen način spojilo dve krajnosti, Balkan i Bliski istok? Pitate se da li je to moguće… Imamo odgovor na vaše pitanje i to u dve reči: RESTORAN LAVASH. Smešten u srcu čuvene Beton hale, predstavlja pravi biser na gastronomskoj mapi Beograda. Jedan od prvih restorana koji su se smestili na ovom danas svima dobro poznatom mestu, predstavlja utočište od naporne svakodnevice i način da ulepšate dan i skratite radnu nedelju.

Carstvo najlepših ukusa iz dalekih zemalja, donekle prilagođeno našim ukusima, stvoreno je da bi domaćim i stranim gostima približilo ukuse Bliskog istoka i da bi im pokazalo da postoji način da se i u centru Beograda uživa svim čulima.

Prijatna porodična atmosfera, pregršt detalja i sitnica, čine ga zaista jedinstvenim i veoma interesantnim. Sve ovo uz vrhunsku uslugu i prelep pogled koji se iz restorana Lavash pruža na reku učiniće da vaš boravak u njemu bude neverovatno iskustvo.

Na meniju restorana Lavash svoje mesto našli su brojni neobični specijaliteti, pripremljeni pod iskusnom kulinarskom palicom dugogodišnjih kulinarskih majstora.

Za pripremu jela koriste se samo najkvalitetniji sastojci, što jela čini ukusnim, sočnim i što je najbitnije hraniljivim. Neobični začini i način pripreme doprinose punoći ukusa, a mnogo truda ulaže se u serviranje svakog tanjira. Zato ćete osim fuzije ukusa i mirisa osetiti i nemerljivo zadovoljstvo izgledom svog obroka. Kada na sve ovo dodate i neobičnu kartu pića, dobićete nešto što će vas očarati, pa će Lavash, sigurni smo, vrlo brzo dobiti titulu vašeg omiljenog restorana u Beogradu.

Bilo da tražite idealno mesto za proslavu bitnih životnih dostignuća, poslovnih uspeha ili jednostavno želite da se posvetite porodici restoran Lavash je sigurno mesto koje će vas oduševiti i ispuniti sva vaša očekivanja. Osetite Bliski istok, a da niste ni izašli iz Beograda, budite gost restrorana Lavash i uživajte svim čulima.

Cenovnik