Restoran Langouste 

Adresa

Kosančićev venac 29, Beograd

Radno Vreme

Ponedeljak-Subota: 12:00-00:00 Nedelja: Zatvoreno

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

S tradicijom dužom od 20 godina restoran Langouste prestavlja mesto čistog hedonizma i profesionalizma. Dugi niz godina ovaj restoran svojim elegantnim enterijerom, vrhunskom uslugom i kvalitetnom hranom upotpunjuje bogatu ugostiteljsku scenu Beograda. Smešten na Kosančićevom vencu predstavlja mesto koje okuplja ljubitelje mediteranske kuhinje i prelepog pogleda na Savu i Dunav. 

Ukoliko tragate za mirnim mestom, na kojem u opuštenoj atmosferi možete uživati u poslovnom, porodičnom ili romantičnom ručku ili večeri, onda je ovo idealno mesto za vaš sledeći izazak. Restoran Langouste jedan je od najboljih restorana koji nude savršena jela od ribe i morskih plodova, a obavezno probajte i neke od neobičnih specijaliteta poput jastoga i tigrastih gambora. Ipak, da bi zadovoljio ukuse svih gostiju na meniju restorana Langoste nalazi se i dosta drugih specijaliteta od mesa, povrća, kao i slatkiši koji će probuditi radost i podići vaše raspoloženje. 

Da bi zadržali interesovanje gostiju, vrsni kuvari stalno smišljaju nova jela i čine meni jedinstvenim i privlačnim. Osim bogatog menija, restoran Languouste se može pohvaliti i bogatom kartom pića koja svakom gostu nudi mogućnost da oživi sva čula i uživa u simfoniji različitih ukusa i mirisa. Ukoliko ste istinsk hedonista restoran Langouste je mesto koje će kupiti vaše poverenje i ljubav već na prvi zalogaj. Zato ga posetite i uverite zašto je ovo jedan od najposećenijih beogradsih restorana.

Cenovnik