Restoran Langouste 

Adresa

Kosančićev venac 29, Beograd

Radno Vreme

Ponedeljak-Subota: 12:00-00:00 Nedelja: Zatvoreno

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Petak

Piano veče od 19h

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Piano veče od 19h

REZERVACIJE

066 222 151

Cetvrtak

Igor Čukurov uživo u pratnji klavira od 19h

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

S tradicijom dužom od 20 godina restoran Langouste prestavlja mesto čistog hedonizma i profesionalizma. Dugi niz godina ovaj restoran svojim elegantnim enterijerom, vrhunskom uslugom i kvalitetnom hranom upotpunjuje bogatu ugostiteljsku scenu Beograda. Smešten na Kosančićevom vencu predstavlja mesto koje okuplja ljubitelje mediteranske kuhinje i prelepog pogleda na Savu i Dunav. 

Ukoliko tragate za mirnim mestom, na kojem u opuštenoj atmosferi možete uživati u poslovnom, porodičnom ili romantičnom ručku ili večeri, onda je ovo idealno mesto za vaš sledeći izazak. Restoran Langouste jedan je od najboljih restorana koji nude savršena jela od ribe i morskih plodova, a obavezno probajte i neke od neobičnih specijaliteta poput jastoga i tigrastih gambora. Ipak, da bi zadovoljio ukuse svih gostiju na meniju restorana Langoste nalazi se i dosta drugih specijaliteta od mesa, povrća, kao i slatkiši koji će probuditi radost i podići vaše raspoloženje. 

Da bi zadržali interesovanje gostiju, vrsni kuvari stalno smišljaju nova jela i čine meni jedinstvenim i privlačnim. Osim bogatog menija, restoran Languouste se može pohvaliti i bogatom kartom pića koja svakom gostu nudi mogućnost da oživi sva čula i uživa u simfoniji različitih ukusa i mirisa. Ukoliko ste istinsk hedonista restoran Langouste je mesto koje će kupiti vaše poverenje i ljubav već na prvi zalogaj. Zato ga posetite i uverite zašto je ovo jedan od najposećenijih beogradsih restorana.

Cenovnik