Restoran Košnica

Adresa

Omladinskih brigada 18b, Beograd

Radno Vreme

Nedelja - Četvrtak: 08:00 - 01:00 h Petak - Subota: 08:00 - 02:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Beogradska ugostiteljska scena postala je bogatija za još jedan moderan, fantastično uređen restoran, restoran Košnicu. On predstavlja savršen spoj elegancije sa udobnošću za kojom svi žudimo. Enterijer restorana čini ga prijatnim i zaista posebnim, a idealan spoj toplih i hladnih boja pruža vam mogućnost za istinsko uživanje.

Iako je novo mesto na gastronomskoj mapi Beograda, uz veliki trud i zalaganje iskusnih ugostitelja ovaj restoran polako ali sigurno dobija svoje mesto u nizu najboljih beogradskih restorana. 

Smešten na Novom Beogradu, u Ulici Omladinskih brigada, restoran Košnica širom otvorenih vrata dočekuje sve prave hedoniste koji su željni uživanja u kulinarskim đakonijama iz naše nacionalne kuhinje. Vrhunski profesionalci, dugogodišnji kuvari, svoje znanje pretočili su u prava mala remek dela.

Osim izgledom, sigurni smo, da će vas još više očarati zavodiljivim ukusima i mirisima, koji potiču od najkvalitetnijih sastojaka i omiljenih srpskih začina. Osim toga tu je i bogata karta pića, kao i dezerti koji se jednostavno tope pod nepcima. Bilo da ste ljubitelj mesa ili ste više za neke laganije obroke, jedno je sigurno, uživaćete svim čulima. Upravo zbog toga, restoran Košnica je mesto gde bez ikakve dileme možete dovesti svoje prijatelje, porodicu i poslovne partnere. 

Da bi udovoljio svim vašim željama i potrebama restoran Košnica za sve svoje goste u večernjim satima organizuje i interesantan muzički program, tako da ćete na jednom mestu imati kompletan doživljaj. Vrunska hrana, odlična usluga i muzika koja je pravi lek za dušu- sve to na jednom mestu, u fenomenalnom novobeogradskom restoranu Košnica.