Restoran Kod kapetana

Adresa

Kej oslobođenja 43, Zemun, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 10:00 - 00:00 h

Tip Muzike

Akustika

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Na obali jedne od naših najlepših reka, na lepom plavom Dunavu, smestio se restoran koji već dugi niz godina svojim gostima nudi mogućnost da uživaju u najkvalitetnijim jelima od ribe, plodova mora i divljači. Restoran Kod kapetan predstavlja domaćinsko mesto, koje je uprkos pritisku uspelo da odoli zubu vremena i da sačuva boemski duh i atmosferu. 

Dugogodišnji ugostitelj Dragan Martinković veoma dobro poznaje navike i želje beogradskih gostiju. Upravo zbog toga restoran Kod kapetana ima veliki broj stalnih gostiju, koji mu se rado vraćaju ne samo zbog vrhunske hrane, već i zbog usluge koja je na zaista visokom nivou. Ukoliko preferirate ribu savetujemo vam da probate čuvene kulinarske majstorije poput gambora, repa od grdobe, ali i neke od najkvalitetnijih morskih riba kao što je list, zubatac, brancin, škarpina i mnoge druge. Kulinarskog iskustva ovom restoranu ne manjka, pa ovde možete probati i buzaru sa pistaćima i gamborima, ali i specijalitet kuće čuvenu hobotnicu na kapetanov način. Spremljna na poseban način, po dobro čuvanom receptu, ova hobotnica biće sjajno iskustvo za sva vaša čula. 

Ukoliko ste ipak ljubitelj crvenog mesa, na meniju restorana Kod kapetana pronaćićete i savršene specijalitete od divljači spremljene po čuvenim lovačkim receptima. Probajte neprikosnovenu paštetu od zeca, paštetu od fazana, patku u sosu od višnje, gulaš od divlje svinje i mnoge druge. Za one koji se drže tradicionalnih jela tu je fenomenalni biftek, piletinu i ćuretinu. Dakle, na meniju ima mnogo gurmanskih pikanterija, na vama je samo da se odlučite koje biste danas želeli da probate. 

Zaronite u čaroliju koja će vam pružiti mnogo više od ručka ili večere. Prepustite se savršenom ukusu, osetite nesvakidašnje ukuse i mirise i sve to u pravoj domaćoj atmosferi, okruženi ljubaznim osobljem koje je tu da vaš boravak u restoranu Kod kapetana učini fantstičnim iskustvom. Uz sve to uživajte u prelepom pogledu koji će vas opustiti i učiniti da baš ovaj restoran postane jedno od vaših omiljenih mesta kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju.