Restoran Jam

Adresa

Knez Miletina 25-27, Beograd

Radno Vreme

Svakim danom 08:30 - 00:00 h Petak, Subota: 08:30 - 01:00 h Ponedeljak neradan dan

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restora JaM nosi pomalo neobično ime, ali kada vam otkrijemo o kojoj skraćenici je reč, shvatićete šta je zapravo suština ovog restorana. Naziv Jam predstavlja tri engleske reči Just a maestro!

Da bi opravdali sam svoj naziv iskusni ugostitelji su od prvog dana ovaj restoran podigli visoko na ugostiteljskoj lestvici Beograda. U restoranu JaM rade samo najbolji i najiskusniji kuvari, koji svoju kulinarsku pasiju pretvaraju u pravu malu fuziju ukusa i mirisa na tanjiru. U njihovu kuhinju ulaze samo najkvalitetniji sastojci, koji se pripremaju na jedinstveni način, tako da se u njima sačuva sve ono što je blagotvorno za naš organizam.

Smešten u srcu Dorćola, restoran JaM predstavalja pravo osveženje kada je ugostiteljstvo u Beogradu u pitanju. Na bogatom meniju ovog restorana nalazi se veliki broj ukusnih jela iz svih krajeva sveta. Bilo da više volite meso ili ste pak priklonjeni nekim zdravijim varijantama, jedno je sigurno… Restoran JaM će ispuniti očekivanja čak i onih najzahtevnijih gostiju.

Njegov enterijer je moderan i urban, a u letnjim danima možete uživati u uređenoj  bašti, koja odiše svežinom i zelenilom. Već s prvim prolećnim danima ona otpočinje svoj život, pa je žagor i vesela priča nešto što ispunjava atmosferu ovog restorana. Nije bitno da li želite da napravite kratak predah uz kafu, tražite restoran za porodični ručak ili večeru ili vam je pak potreban ozbiljan prostor za poslovni sastanak… Restoran JaM je tu da učini svaku vašu posetu sjajnim iskustvom.

Ljubazno osoblje restorana JaM je uvek raspoloženo da ispuni sve vaše zahteve i želje. Ukoliko u moru najlepših specijaliteta ne budete mogli da se odlučite, slobodno ih konsultujte. Njihovo znanje i profesionalizam će doprineti vašoj što boljoj odluci. Uz odabrano jelo dodajte i neko od kvalitetnih pića iz bogate restoranske ponude i doživite pravu magiju u samo jednom zalogaju. Svaki trenutak proveden u restoranu JaM predstavlja neizbrisivo iskustvo. Dođite i uverite se zašto je baš on jedan od najboljih restorana koje Beograd može da vam ponudi.