Restoran ID

Adresa

Nebojšina 6, Beograd

Radno Vreme

Svakim danom: 09:00-00:00h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Ako su strasti nešto što i vas vodi, ako su one nešto čega ne želite da se odreknete onda je restoran ID definitivno mesto koje ćete već na prvu posetu zavoleti, mesto koje će zadovoljiti sva vaša očekivanja i potrebe. Nastao s potrebom da zadovolji ono najmoćnije u čoveku, stras prema dobrom zalogaju, ovaj restoran postao je utočište pravih gurmana i svih onih koji teže savršenstu kada je gastronomija u pitanju. Svojim jednostavnim enterijerom ovo mesto je idealno kako za porodične tako i za ručkove sa poslovnim partnerima i prijateljima. 

Uspeh i dobru reputaciju restoran ID stekao je zahvaljujući kulinarskim majstorima sa višedecenijskim iskustvom, koju su iskoristili svo svoje znanje i kulinarsko umeće kako bi za goste restorana ID pripremili vrhunske specijalitete, ali i jednostavna jela koja su toliko ukusna da će svaki vaš zalogaj biti neviđeno gastronomsko iskustvo.

Vlasnici ovog fenomenalnog mesta, Dušan Mrđenović i Ivan Ivanović pripremili u saradnji sa čuvenim kuvarom Vanjom Puškarom skockali su meni kakav niste mogli ni da zamislite. Na njemu se nalazi pregršt jela koja će vas vratiti u detinjstvo, u vreme kada ste sve smeli i ničega se niste plašili. Sa svakim novim zalogajem setićete se nestašnog deteta koje je bezbrižno trčalo, gulilo kolena i išlo dalje i dalje ispitujući svoje granice.

I ako se i vi rado sećate vremena kad je najveća poslastica bila kriška hleba sa mašću i alevom paprikom onda smo sigurni da je ID mesto koje ćete obožavati. U restoranu ID spremaju se tradicionalne poslastice u količinama koje će vas doslovno ostaviti bez daha, jer kad ih pojedete više nećete moći da dišete. I to nije sve, tu su vrhunska jela od mesa, afrodizijaci i dezerti koji će vas odvesti u totalnu nirvanu. 

Restoran ID je mesto gde ne morate da sputavate vaše biće, gde caruje vaš apetit i gde svaka poseta nudi mogućnost da zadovoljite glad i želju za onim što vam je najdraže. Ovde je kvalitet namirnica na prvom mestu, pa ćete imati mogućnost da isprobate samo najbolje. Bilo da svratite na prvu jutrarnju kafu ili gorite od želje za neodoljivim ručkom jedno je sigurno, restoran ID za svakog ima dovoljno dobru ponudu da vam više neće pasti na pamet da birate bilo koji drugi restoran do ID.