Restoran Heritage Rooftop

Adresa

Mije Kovačevića 7, Beograd

Radno Vreme

Nedelja - Četvrtak: 10:00 - 00:00 h Petak - Subota: 10:00 - 01:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Za sve vas koji se ne zadovoljavate običnim stvarima, pa ste probirljivi i kada je odabir restorana u pitanju, imamo nešto potpuno novo, nesvakidašnje, fenomenalno – hotel Heritage rooftop i njegov Rooftop gastro bar.

Luksuzni hotel Heritage rooftop svoje mesto našao je u samom srcu grada, u Ulici Mije Kovačević (nastavak Ruzveltove ulice), gde vas dočekuje u elegantnom prostoru koji se sastoji od 40 soba i apartmana. Jedan od nesumnjivo najboljih hotela u Beogradu svim svojim gostima, ali i onima koji su ga posetili da bi uživali u vrhunskim gastronomskim specijalitetima nudi mogućnost uživanja u fantastičnom Rooftop gastro baru, koji je smešten na 9. spratu ovog famoznog hotela.

Već od samog ulaska ostaćete zatečeni njegovom impozantnošću, uređenjem koje podseća na poznate svetske restorane, a kad bacite pogled kroz prozor, sigurni smo, da ćete ostati bez daha. Iz samog restorana i sa njegove prelepe bašte pruža se pogled na čitav grad. Uživajte u prizoru Beograda okupanog suncem ili okićenog sa bezbroj lampiona koji mu u večernjim satima daju posebnu čar.

I dok očarani, posmatrate Beograd kao na dlanu, napravite malu pauzu, ukradite nekoliko minuta da izaberete neki od odličnih internacionalnih specijaliteta s akcentom na preukusnu mediteransku kuhinju. Osim bogatog menija, ljubazno osoblje će vam predočiti i bogatu kartu pića koja broji veliki broj kvalitetnih vina iz celog sveta. Ako ste ipak po prirodi radoznali, za vas je iskusan ugostiteljski tim pripremio i ukusne koktele, pa je ovo odlična prilika da upoznate neke nove ukuse i uživate svim čulima. I na posletku, ali ne manje važni, dezerti od kojih nepca ožive, a raspoloženje vrtoglavo raste.

Uz sve ovo tu je i profesionalna usluga, ljubazno osoblje i vrhunski tim kulinarskih majstora koji su tu da udovolje svim vašim prohtevima i željama. Upravo sve ovo čini Heritage rooftop odličnim mestom kada su u pitanju poslovni, porodični ili ručkovi sa prijateljima u pitanju. Od sada dilema više ne postoji… Dođite u restoran Heritage Rooftop i doživite savršenstvo. Ovakva mesta jednostavno ne pristaju na manje.