Restoran Gardoš

Adresa

Grobljanska bb, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran Gardoš kao što iz imena možete da naslutite, svoje mesto našao je na samom vrhu prelepe zemunske tvrđave, Gardoša, koja potiče još iz ranog srednjeg veka. On je još jedan u nizu čuvenih Azzaro objekata, koja uspešno posluju na našim prostorima preko trideset godina. Za svo to vreme sačuvali su dobar glas, a iz godine u godinu čine sve da budu još bolji i profesionalniji. Iskusni ugostitelji koji su čitav život posvetili poslu da bi dostigli ono što jesu danas su se odlučili da daju priliku ovom novom restoranu, restoranu Gardoš, i to u jednom od najlepših delova Beograda, srcu Zemuna, čuvenoj kuli Gardoš.

Ceo restoran uređen je u duhu istorije i priče koju Gardiš nosi, pa je enterijer čini prepoznatiljivom i jedinstvenom kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. O Gardoš kuli ispričane su brojne priče, opevan je u mnogim pesmama, a danas imate mogućnost da i vi stvarate istoriju i da osetite duh minulih vremena. Osim odlične lokacije, restoran Gardoš vam pruža mogućnost da uživate u prijatnom ambijentu, domaćinskoj atmosferi i velikom broju različitih gastronomskih pikanterija. U njemu će svako naći odgovarajuću ponudu za sebe, jer u restoranu Gardoš imate različite mini pakete koji podrazumevaju tradicionalna jela, vrhusnka pića i brojna druga iznenađenja. 

Restoran Gardoš odličan je izbor kad je su u pitanju poslovni, porodični ili ručkovi sa prijateljima. Mnoge je upravo on kupio već na prvu posetu, pa su izrazili želju da baš on bude mesto za proslavljanje najbitnijih životnih trenutaka poput venčanja, krštenja, rođenja dece i tome slično. Iskusni tim ugostitelja je tu da ispuni sve vaše želje i potrebe. Na vama je samo da dođete i uverite se zašto je ovo jedan od najposećenijih restorana u Beogradu.