Restoran Franš 

Adresa

Bulevar oslobođenja 18a, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana 10:00 - 00:00 h Nedelja je neradan dan

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Beograd je prestonica koja može da ponudi pregršt restorana. Ipak, neki od njih mogu da vam ponude uvek više i bolje, pa samim tim zalužuju da ih posetite i uverite se zašto su posebni. Restoran Franš je jedan od najboljih restorana u Beogradu, koji već dugi niz godina čuva tradiciju i ime za kvalitet, uživanje u vrhunskoj hrani i profesionalnoj usluzi.

Smešten na Autokomandi, predstavlja restoran sa odličnom lokacijom bez obzira iz kog dela grada da dolazite. Enterijer restorana Franš odiše eleganicijom i prestižom, a spoj klasike i modernih elemenata čini ga mestom od kojeg zastaje dah. U svaki i najmanji detalj uloženo je mnogo truda i pažnje, pa unutrašnjost restorana pleni posebnom energijom. Opuštena, prijatna atmosfera uz pregršt ukusnih specijaliteta iz svih krajeva sveta čine da restoran Franš vrlo brzo postaje omiljeno mesto za uživanje u bilo koje doba dana. 

Odabran tim iskusnih ugostitelja na čelu sa poznatim kulinarskim majstorima učili su meni restorana takvim da nećete moći da mu odolite. Na njemu se nalazi veliki broj različitih đakonija, počev od predjela i salata, pa sve do posebnih jela sa tartufima i drugim pikanterijama. I taman kad ste pomislili kako je ovo jedan zaista fantastičan restoran, dolazi na red ono najbolje.

Prostrana, fenomenalno uređena bašta koja nudi uživanje u svežem vazuhu, cveću i drveću, kao da ste u nekoj zelenoj oazi, a ne u samom centru grada. Prelepa fontana i čudesne amfore upotpunjuju već neverovatan osećaj koji vas neće napustiti ni jednog trenutka dok uživate u restoranu Franš.

Bilo da se opredlite da svratite u Franš samo da biste popili veoma kvalitetnu kafu ili planirate ručak sa poslovnim partnerima ili prijateljima jedno je sigurno. Imaćete priliku da uživate u kvalitetnim jelima, vrhunskoj usluzi i prijatnoj atmosferi.

Restoran Franš može da primi i do 270 gostiju što ga čini pogodnim i kada su u pitanju proslave, porodična okupljanja, venčanja. Za nepušače je obezbeđen i poseban deo gde mogu da uživaju bez duvanskog dima. Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas u ovom nadasve posebnom restoranu, koji s pravom nosi titulu jednog od pravih simbola Beograda. Dođite i uverite se zašto je Franš jedan od najeminentnijih restorana u Beogradu, koje definitivno morate da posetite.

Cenovnik