Restoran Džumbus 

Adresa

Tadeuša Košćuška 63, Beograd

Radno Vreme

Utorak - Nedelja 12:00-00:00 h Ponedeljak neradan dan

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran Džumbus predstavlja neverovatan spoj svega što ste oduvek želeli da jedan restoran ima… Teško je odlučiti se šta je to zbog čega biste trebali da ga posetite. Da li je to odličan meni, na kojem se nalazi veliki broj nacionalnih jela, koji su spremljeni tako da im niko ne može odoleti, da li je to prelep opuštajući ambijent koji vas mami da satima sedite i uživate ili je to nesvakidašnje lep pogled koji se iz restorana pruža na prelepi Dunav. 

Još jedna bitna stvar, naročito kada su porodice sa malom decom u pitanju, jeste prostrana ekstra uređena dečija igraonica koja vam nudi mogućnost da bez griže savesti uživate u svakom trenutku provedenom u ovom restoranu, dok se vaši mališani bezbrižno igraju i beskarajno zabavljaju igrajući se u njoj. Tako ćete i vi, ali i vaši najdraži imati mogućnost da bez žurbe i stresa uživate, prepustite se kulinarskoj čaroliji restorana Džubmus i uživate kao nikada do sad. 

Pored vrhunske domaće kuhinje restoran Džumbus vam nudi mogućnost da u luksuznom i chic ambijentu posmatrate pripremanje specijaliteta sa roštilja u Teppanyaki stilu, kao i da probate najpoznatije rakije iz prvog Rakia Ice Bara u Beogradu.

 Vrhunski kulinarski majstori ovog restorana vode računa o svakoj namirnici koja uđe u njihovu kuhinju, pažljivo je pripremaju trudeći se da sačuvaju sve ono što je bitno za naš organizam. Uz sve to, maksimalna pažnja pridaje se serviranju jela, tako da je svako jelo koje izađe iz kuhinje restorana Džumbus pravo malo remek delo.

Doživite neverovatnu simfoniju ukusa i mirisa na svom tanjiru i uživajte, to je što ovaj restoran čini posebnim mestom koje ćete zavoleti već na prvi zalogaj. Dođite i uverite se da je restoran Džumbus pravo malo carstvo za hedoniste i one koji znaju da uživaju u trenutku, da se prepuste i zaborave na vreme.