Restoran Duomo

Adresa

Strahinjića bana 66a, Beograd

Radno Vreme

Nedelja - Četvrtak: 09:00 - 00:00 h Petak - Subota: 09:00 - 01:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran Duomo predstavlja jedan od beogradskih restorana koji se smestio u samom srcu grada, u svima dobro poznatoj Ulici Strahinjića Bana. U autentičnom ambijentu, u kojem pretenduju prirodni materijali, a naročito drvo, osećaćete se prijatno i opušteno. I dok sedite i uživate u pogledu na veliki broj detalja, poput slika i interesantnih flaša osetićete najlepše italijanske mirise koji će probuditi vaš apetit i želju za ukusnom hranom.

Tada zaronite u bogati meni restorana Duomo koji za sve goste nudi pregršt ukusnih italijanskih specijaliteta, na čelu sa najboljom pizzom koja se peče u specijalnoj peći na drva. Svaki sastojak koji uđe u kuhinju ovog restorana mora da bude vrhunskog kvaliteta, jer u Duomu ne pristaju na kompromise.

Uživajte u odličnim ukusima velikog broja jela počev od fantastičnih pasti, salata i drugih đakonija od testenina i mesa, a za kompletan užitak bacite pogled na pažljivo odabranu vinsku kartu. U toplim prolećnim i letnjim danima ovaj restoran može da vam pruži uživanje u prelepoj bašti, koja je pravi izbor za one koji vole urbanost i koji žele da osete pravi duh ovog dela Beograda. Čak i u hladnijim danima, specijalni sistem infracrvenog grejanja čini baštu idealnim mestom za opušetno ćaskanja i uživanje u fenomenalnim ukusima restorana Duomo. 

I sve ovo je malo da bi se opisao restoran Duomo. Najbolje je da ga posetite i sami se uverite zašto je ovo jedno od najpopularnijih mesta u Beogradu kad je italijanska kuhinja u pitanju. Sigurni smo da će već na prvi zalogaj restoran Duomo postati deo vaših omiljenih gastronomskih navika.