Restoran Dorian Grey

Adresa

Kralja Petra 87-89, Beograd

Radno Vreme

Ponedeljak - Četvrtak: 08:00 - 00:00 h Petak: 08:00 - 01:00 h Subota: 09:00 - 01:00 h Nedelja: 09:00 - 00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Atraktivna lokacija u centru grada, luksuzno uređen prostor i prelepa bašta samo su deo onog što može da vam pruži fantastični restoran Dorian Grey. Omiljeno mesto svih onih koji vole da kad izađu vide i budu viđeni, restoran koji odiše urbanošću i koji postavlja visoke standarde kada je ugostiteljstvo u pitanju. 

Već dugi niz godina, restoran Dorian Grej pravim hedonistima nudi užitak u odličnoj hrani, opuštenoj atmosferi i fascinantnom ambijentu. Da bi se produžila sezona uživanja na svežem vazduhu, iskusni ugostitlji su baštu restorana opremili lampama sa infracrvenim zagrevanjem, pa ćete bez problema ovde moći da uživate i u prohladnim prolećnim i jesenjim danima.

Kako je sve u restoranu Dorian Grey podređeno maksimalnom zadovoljstvu njegovih gostiju, tako je osmišljen i meni koji je prava riznica najlepših ukusa. Na njemu se nalazi pregršt internacionalnih jela vrhunskog kvaliteta. Osim o pripremi namirnica, u restoranu Dorian Grey, serviranje hrane je na zaista impoznatnom nivou, pa je gotovo svako jelo koje iz njegove kuhinje izađe jedinstveno i autentično. I kao svaki ozbiljan restoran, Dorian Grey se može pohvaliti respektabilnom vinskom kartom, na kojoj se nalazi veliki broj najkvalitetnijih vina gotovo iz celog sveta. 

Dorian Grey je definitivno mesto koje zalužuje da se nađe na najvišoj lestvici kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Nagradite sav njihov trud tako što ćete ga posetiti, uživati i otići siti i zadovoljni iz njega. To je dovoljna nagrada za ogroman rad koji se godinama ulaže da bi restoran Doria Grey dobio mesto kakvo Beograd zaslužuje.