Restoran Despacito

Adresa

Jurija Gagarina 20đ, Beograd

Radno Vreme

Svakim danom: 08:00-00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Elegancija i prefinjenost, luksuz u kombinaciji sa jednostavnošću… Ovako se u nekoliko reči može opisati prelepi restoran Despacito. Svoje mesto našao je na jednom od najlepših delova Beograda, u Ulici Jurija Gagarina 20đ.

U neposrednoj blizini samog restorana nalaze se Delta City, Airport city i mnogi drugi poslovni objekti, pa je zbog toga ovo jedan od najboljih novobeogradskih restorana kad su poslovni sastanci u pitanju. Ipak, s obzirom na to da ovaj restoran ima kapacitet od 120 ljudi, vrhnsku uslugi i odiše pozitivnom atmosferom odličan je izbor i za slavlja, porodične ručkove i druge proslave. Za sve nepušače restoran nudi poseban prostor koji može da primi do 60 gostiju.

Na meniju restorana Despacito možete pronaći veliki broj ukusnih specijaliteta od mesa, povrća, ribe, kao i veliki broj domaćih pasti. Vrhunski tim kulinarskih majstora svakodnevno se do najsitnijih detalja brine o nabavci, svežini i pripremi namirnica, pa možete biti sigurni da su svi obroci u restoranu Despacito vrhunskog kvaliteta. Na bogatom meniju ovog restorana nalazi se veliki broj ukusnih predjela, salata, rižota, kao i vegeterijanska jela. Osim toga, ovde imate priliku i da uživate u nekom od brojnih pića koja vas pozivaju da ih probate i na taj način upotpunite ukus jela i uživate svim čulima. I na posletku, ne propustite neki od savršenih dezerata toliko kremastih da će vam se topiti u ustima. 

Za sve one koji žele da uživaju u prirodnom ambijentu, restoran Despacito može da ponudi boravak u bašti, koja podseća na pravu zelenu oazu u sred Novog Beograda. Osim toga, za sve goste restorana Despacito obezbeđen je besplatan parking koji vam pruža mogućnost da rasterećeno uživate i ne brinete o tome gde ćete ostaviti svoj automobil. 

Zaronite u pravi gastronomski raj, prepustite se vrhusnkom uživanju i sigurni smo da će restoran Despacito ubrzo postati jedno od vaših omiljenih mesta na gastornomskoj mapi Beograda.