Restoran Dardaneli 

Adresa

Deligradska 27, Beograd

Radno Vreme

Ponedeljak - Sreda: 09:00 - 00:00 Četvrtak - Subota: 09:00 - 03:00 Nedelja neradan dan

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Petak

Taboo bend od 21h

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Alter Ego bend od 21h

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Među brojnim beogradskim restoranima postoji jedan koji je po mnogo čemu za korak ispred svih ostalih. Kada je restoran Dardaneli otvoren 2018. godine, Beograđani su postali bogatiji za jedan moderan restoran sa odličnom muzičkom ponudom, koji je nastao kao potreba da se odgovori na izazove današnjice i udovolji visokim zahtevima gostiju.

Mesto na koje se nalazi, čuveni beogradski trg Slavija, već vam govori da je ovo jedno ozbiljno dobro mesto, gde osim u pravim gurmanskim zalogajima imate mogućnost da uživate i u interesantnom ambijentu, kao i odličnom noćnom provodu.

Dašak svežine na vrlo bogatoj ugostiteljskoj sceni Beograda, restoran Dardaneli predstavlja mesto za ljude sa stilom, sve one koji su željni kvalitetne muzike i koji žele samo ono najbolje. Svi hedonisti i ljubitelji dobrog zalogaja od sada imaju restoran koji je podređen njima i njihovim istinskim željama.

Na meniju restorana nalazi se veliki broj različitih jela, koja predstavljaju pravu simfoniju ukusa na tanjiru. Da bi vaš užitak bio kompletan tu je i bogata karta pića na kojoj možete pronaći brojna kvalitetna vina iz svih krajeva sveta. 

Kada spojite vrhusnke kulinarske specijalitete sa odličnom muzikom i profesionalnom uslugom dobijate mesto koje ponosno nosi svoje ime, restoran Dardaneli. Dođite i uverite se zašto je baš ovo mesto koje će vrlo brzo postati deo vaših omiljenih navika. 

Cenovnik