Restoran City garden

Adresa

Kneza Mihaila 54 (Rajićeva shopping centar), Beograd

Radno Vreme

Ned, Pon, Uto, Sre: 09:00 - 23:00 h Čet, Pet, Sub: 09:00 - 00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran City garden deo je bogate ugostiteljske ponude i ubraja se u jedan od najatraktivnijih restorana, koji se nalazi u samom srcu grada. Iako poprilično mlado mesto ovaj restoran je za kratko vreme pridobio veliki broj stalnih gostiju. Smešten u Knez Mihailovoj ulici broj 54, u tržnom centru Rajićeva, restoran City garden odličan je izbor ukoliko nakon duge šetnje ili šopinga želite da predahnete i popijete kafu ili ručate.

Njegov moderan ambijent i pregršt detalja čine ga interesantnim mestom za goste svih starosnih dobi. Veliki broj poseta ovaj restoran duguje fantastičnom pogledu koji se pruža kroz prozor restorana na prelepi stari deo grada. U toplim letnjim danima imate mogućnost da se udobrno smestite u prelepoj prostranoj bašti City gardena i da iz nje posmatrate Sabornu crkvu, Knez Mihailovu ulicu, Kalemegdan, Ušće i fantastičnu Sahat kulu. Uz sve ovo, na raspolaganju su vam i ljubazni profesionalni konobari, koji se trude da u svakom trenutku vaše zadovoljstvo bude na maksimalnom nivou.

Kad se udobrno smestite posvetite pažnju bogatom jelovniku koji su za sve goste City gardena sastavili poznati iskusni kulinarski majstori. Svoje znanje i umeće oni su pretočili u prava mala umetnička dela. O odabiru namirnica se strogo vodi računa, pa možete biti sigurni da je svaki obrok serviran u ovom restoranu prava riznica vitamina, minerala i svega onog što je blagotvorno za vaš organizam.

Pod budnim okom iskusnih kuvara stvaraju se jela koja predstavljaju raj za nepca i već pri prvom zalogaju otvaraju apetit. Nakon glavnog jela obavezno ostavite malo prostora i za neki od sjajnih dezerata, koji će, sigurni smo, osvojiti vaše srce već pri prvom zalogaju. Izaberite i neko od vaših omiljenih pića ili koktela i upotpunite gastronomsku čaroliju. Restoran City garden osvaja već pri prvoj poseti. Dozvolite mu da postane i vaš broj 1 kada je ugostiteljska scena Beograda u pitanju. Dobrodošli!