Restoran Chez Nik

Adresa

Bulevar Zorana Đinđića 48a, Beograd

Radno Vreme

Nedelja - Četvrtak: 08:00 - 00:00 h Petak - Subota: 08:00 - 01:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran Chez Nik predstavlja savršen spoj tradicionalnog i modernog pristupa, fuziju najlepših ukusa i mirisa i jedan novi potpuno savršen pristup kako pripremi namirnica tako i njihovom serviranju. U njemu je akcenat stavljen na doručak i jutarnje opuštanje, a sve u cilju što većeg uživanja odmah s početka dana. 

Na početku svake sezone iskusni kulinarski majstori pripremaju novi jelovnik, na kojem se uvek nalaze neka originalna i autentična jela, koja će, sigurni smo, probuditi sva vaša čula. Ukoliko osim ukusa hrane volite i da izgleda kao pravo malo umetničko remek delo onda je ovo pravo mesto za vas. 

U restoranu Chez Nik velika pažnja poklanja se odabiru najkvalitetnijih namirnica, koje pod budnim okom iskusnih kuvara pronalaze put do vašeg srca, jer kao što često čujemo da kažu, ljubav dolazi preko stomaka…

Uz fantastične gastronomske đakonije, u restoranu Chez Nik očekuje vas i bogata karta pića koja će učiniti da vaša jela budu prava simfonija ukusa i mirisa. Zaladite se nekim od ukusnih slatkiša sa menija ovog restorana i shvatićete da je on mesto čistog hedonizma. U svakom trenutku na raspolaganju vam stoji ljubazno osoblje koje je tu da ispuni sve vaše želje i očekivanja.

Zbog urbane atmosfere i mladalačkog duha koji vlada u ovom restoranu on se veoma brzo probio i dobio svoje zasluženo mesto na bogatoj gastronomskoj mapi Beograda. Dođite i uverite se zašto je Chez Nik omiljeno mesto za poslovne sastanke, uživanje sa porodicom i prijateljima. Svaki trenutak proveden u Chez Niku je izbor pozitivnih vibracija, najvećeg kulinarskog užitka i mesto koje ćete zavoleti već posle prvog zalogaja.