Restoran Čarda stara koliba

Adresa

Ušće bb, Beograd

Radno Vreme

Svakim danom 12:00 - 00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran Čarda stara koliba već dugi niz godina čuva duh stare srpske kafane, bori se da očuva naviku da jedemo tradicionalnu domaću hranu i uživamo u sitnicama. Još pre punih 20 godina, svoje mesto našao je na svima dobro poznatom ušću Save u Dunav.

Svojim autentičnim izgledom i enterijerom u kom preovladavaju prirodni materijali, naročito drvo, ovaj restoran je postao i ostao stecište pravih boema i svih onih istinskih sladokusaca, koji bi sve učinili zarad pravog gastronomskog uživanja.

Čim zakoračite u Čardu staru kolibu shvatićete da je to restoran koji je uprkos zubu vremena uspeo da sačuva toplinu porodičnog doma, a njegovi vlasnici i svi koji rade u njemu se trude da tom toplinom zagreju vaše stomake, ali i srce. Na meniju ovog restorana nalazi se veliki broj omiljenih srpskih jela, koji se prirpemaju po dobro čuvanim starim receptima. Ovde imate priku da osetite one dobro poznate, a ipak gotovo zaboravljene mirise, koji su nas u detinjstvu radovali i činili srećnim i sitim. Osim toga, veliki izbor kvalitetnih domaćih pića svakom gostu pruža jedinstvenu priliku da se opuste, prepuste uživanju i blagostanju.

Iako je restoran Čarda stara koliba svima dobro poznat po odličnim ribljim specijalitetima iskusni kulinarski majstori će vam pripremiti i brojna druga jela od mesa, povrća, kao i ukusne poslastice koje se tope u ustima.

Restoran Čarda stara koliba odličan je izbor za opuštene porodične ručkove ili uživanje u prvoj jutarnjoj kafi uz pogled koji ostavlja bez daha. U toplim letnjim danima možete se udobno smestiti u prelepu cvetnu baštu ovog restorana odakle ćete stari deo grada i čuvenu beogradsku tvrđavu imati kao na dlanu. Ipak, ovaj restoran može još mnogo toga da vam ponudi. Idealan je takođe i za proslavu važnih životnih trenutaka poput venčanja, krštenja, punoletstava… U njemu možete ugostiti oko 70 zvanica,

Osim autentičnog ambijenta, najukusnije hrane iskusan ugostiteljski tim svojim gostima pruža i vrhunsku uslugu. Ljubazno osoblje je uvek tu da svakom gostu pruži maksimalno uživanje i trenutke koje će pamtiti čitavog života. I kao šlag na tortu, domaćini su se potrudili da pesmom ulepšaju sveopšti utisak svojih gostiju. Vrhunski tamburaški sastavi koji nastupaju u večernjim satima goste čine opuštenim i zadovoljnim, pa vrlo brzo on postaje mesto koje žure da posete kada god im se za to ukaže prilika. Budite i vi gost restorana Čarda stara koliba, uverite se da u Beogradu postoji mesto gde se rađa ljubav prema dobrom zalogaju, druženju i uživanju.