Restoran Bevanda

Adresa

Požarevačka 51, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana od 12:00 do 00:00

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran Bevanda predstavlja mesto koje već godinama čuva duh mediterana i to u samom srcu grada. Svojim neobičnim enterijerom ovaj restoran predstavlja pravi raj za sve one koji često žude za morem i duhom malih čarobnih konoba na samoj obali mora. Autentični detalji čine prostor restorana Bevanda prijatnim mestom u kojem ćete uživati svim čulima.

I dok se iz kuhinje restorana otme poneki fenomenalni miris sveže pripremljenih ribljih specijaliteta i plodova mora vaš apetit će oživeti i poželećete da dobro upoznate jelovnik restorana Bevanda. Na njemu se nalazi pregršt ukusnih jela od sveže ribe, ali tu su skriveni i školjke, rakovi i mekušci, koji se svakodnevno dopremaju avionom iz Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Grčke… Sveže upecani ulov redovan je gost u kuhinji restorana Bevanda.

Iskusni kuvari ovog restorana biraju samo najkvalitetnije namirnice i začine pa su zato njihova jela jednostavno savršena. Kad se spoji odlična sirovina sa velikom ljubavlju prema kuvanju dobije se najukusniji obrok koji možete da probate samo u restoranu Bevanda. 

Prijatan ambijent, opuštena atmosfera i vrhusnka usluga samo su deo onog što vas očekuje ukoliko se odlučite da posetite restoran Bevandu. Višegodišnji ugostitelji, porodica Simić, znaju na koji način da dopru do srca svojih gostiju. Zbog toga priča koju restoran Bevanda nosi traje već gotovo dve decenije. Dođite i uverite se da je ovaj restoran mesto stvoreno za istinske hedoniste i sve one koji su spremni da se prepuste trenutku i da maksimalno uživaju.

Cenovnik