Klub The Bank

Adresa

Crnogorska 12

Radno Vreme

00:00h - 04:00h

Tip Muzike

House / RnB

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Prestonica dobrog provoda, grad Beograd, postao je bogatiji za još jedan fantastičan klub koji svim ljubiteljima elektronskog zvuka može da ponudi potpuno uživanje i neverovatnu zabavu. Klub The Bank svim gostima otvara vrata na već svima dobro poznatoj adresi, u Beton hali, gde ih poziva da u najboljem društvu uživaju u omiljenim House i Rnb zvucima. 

Uprkos izuzetno jakoj konkurenciji klub The Bank vrlo brzo je pokupio simaptije posetilaca i postao jedno od najtraženijih mesta za izalazak u Beogradu. Od mnogih njemu sličnih izdvajaju ga vrhunsko ozvučenje i osvetljenje, koje garantuje da će vaš provod biti nešto što ćete dugo pamtiti. 

Osim savršene atmosfere, najbolje muzike i profesionalne usluge u klubu The Bank očekuju vas i najlepše devojke željne vrhuskog provoda i zabave. U toku toplih letnjih dana klub The Bank nastavlja da živi, pa se zabava s njega seli na svima dobro poznati letnji klub The Money. Ukoliko i vi jedva čekate priliku da uživate u svemu što jedan svetski klub nosi onda je pravo vreme da rezervišete svoje mesto u klubu The Bank i provedete se kao nikada do sada.