Klub restoran Pozorište

Adresa

Karađorđeva 13, Beograd

Radno Vreme

Čet, Pet, Sub: 20:00 - 02:00 h

Tip Muzike

House

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Urbani gradski zvuk, odlični dj majstori i vrhunska atmosfera čine sada već dobro poznati klub restoran Pozorište. Uz odličnu lokaciju i vrhunsku uslugu ovaj klub je vrlo brzo pokupio simpatije ljubitelja opuštene atmosfere i vrhunskog provoda u gradu. Smešten u Karađorđevoj ulici, preko puta čuvene Beton hale, klub restoran Pozorište predstavlja mesto koje je odlično za zagrevanje i ludi noćni provod. 

Fantastičan ambijent, velika uređena bašta i pregršt pozitivne atmosfere donekle mogu opisati mesto gde caruje elektronska muzika, klub Pozorište. U njemu imate priliku da uživate u društvu najlepših devojaka i da stvorite uspomene za pamćenje. 

Svoje nesvakidašnje ime ovaj klub nije dobio slučajno. Upravo tu, na mestu nekadašnje carinarnice, koja je bila izuzetno značajno mesto za društveni život Beograđana, odigrana je prva predstava u gradu, pa je klub zato i nazvan “Pozorište”. Dozvolite sebi da osetite duh starog grada u jednom potpuno novom obliku, uživajte i prepustite se dobrom raspoloženju. Sve to vam nudi čuveni klub restoran Pozorište.