Klub Komitet

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beton Hala, Beograd

Radno Vreme

Petak - Subota: 21:30 - 03:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Petak

White City bend od 22h

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Beso De Loco bend od 22h

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Klub Komitet jedan je od najboljih mesta za izlazak u čuvenoj beogradskoj Beton hali. Polako, ali sigurno ovaj klub zauzeo je svoje mesto i postao pravi izbor kako za one koji vole mirnije izlaske, tako i za goste koji vole da se prepuste maksimalnom uživanju, da pevaju i đuskaju. 

Svojim fantastičnim izgledom klub Komitet osvaja već na prvi pogled, a ukoliko ste od onih koji vole da zameze nešto kad izađu onda će ovo mesto sigurno postati jedno od vaših omiljenih u Beogradu. Osim ukusne hrane, tu je i veliki izbor pića, a sve to upotpunjuje kvalitetan muzički program. Bilo da ste ljubitelji roka, popa ili folka,  ovde ćete uživati svim čulima. 

U Komitetu često gostuju poznati bendovi i pevači koji tačno znaju na koji način mogu da ožive klub i da goste dovedu u potpunu nirvanu. Uz moderan ambijent i pregršt pozitivne atmosfere vaš izlazak u klub Komitet sigurno će biti pun pogodak. Kada na sve ovo dodat i profesionalnu uslugi i povoljne cene hrane i pića dobijate idealno mesto za vaš sledeći izlazak. Ipak, da biste osetili sve što klub Komitet nudi potrebno je da na vreme rezervišete svoje mesto. Pozovite nas i postanite deo najboljeg noćnog provoda u Beogradu. 

Cenovnik