Klub Komitet

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beton Hala, Beograd

Radno Vreme

Petak - Subota: 21:30 - 03:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Klub Komitet jedan je od najboljih mesta za izlazak u čuvenoj beogradskoj Beton hali. Polako, ali sigurno ovaj klub zauzeo je svoje mesto i postao pravi izbor kako za one koji vole mirnije izlaske, tako i za goste koji vole da se prepuste maksimalnom uživanju, da pevaju i đuskaju. 

Svojim fantastičnim izgledom klub Komitet osvaja već na prvi pogled, a ukoliko ste od onih koji vole da zameze nešto kad izađu onda će ovo mesto sigurno postati jedno od vaših omiljenih u Beogradu. Osim ukusne hrane, tu je i veliki izbor pića, a sve to upotpunjuje kvalitetan muzički program. Bilo da ste ljubitelji roka, popa ili folka,  ovde ćete uživati svim čulima. 

U Komitetu često gostuju poznati bendovi i pevači koji tačno znaju na koji način mogu da ožive klub i da goste dovedu u potpunu nirvanu. Uz moderan ambijent i pregršt pozitivne atmosfere vaš izlazak u klub Komitet sigurno će biti pun pogodak. Kada na sve ovo dodat i profesionalnu uslugi i povoljne cene hrane i pića dobijate idealno mesto za vaš sledeći izlazak. Ipak, da biste osetili sve što klub Komitet nudi potrebno je da na vreme rezervišete svoje mesto. Pozovite nas i postanite deo najboljeg noćnog provoda u Beogradu. 

Cenovnik