Klub Kasina by Community

Adresa

Terazije 25, Beograd

Radno Vreme

22:00-04:00 h

Tip Muzike

Pop / Folk

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Početak zimske sezone u Beogradu podrazumeva još jedno novo rađanje svima dobro poznatog kluba Kasina by Community. Ovaj moderni beogradski klub preko leto doživljava potpunu transformaciju i čim krenu prvi hladni dani otvara vrata svojoj omiljenoj publici s nadom da će ponovo u njemu uživati svim čulima.

Klub Kasina by Community predstavlja epicentar dobre zabave u Beogradu. Nalazi se u čuvenoj Beton hali gde već dugi niz godina predstavlja jedno od najposećenijih mesta kad je ludi noćni provod u pitanju. Njega češće posećuju stariji gosti, koji vole da uživaju u pop i rok izvedbama najpoznatijih domaćih numera.

Česti izvođači u čijim pesmama možete uživati u klubu Kasina by Community su Toni Cetinski, Jelena Kartleuša, Lexington band, Aca Lukas i mnogi drugi. Savršen ambijent, najsavremenija rasveta i zvuk samo su deo onog što vas očekuje ukoliko se odlučite da bar jedno veče provedete uz najbolju klabersku ekipu koja se svakodnevno okuplja u klubu Kasina by Community. S obzirom na velike gužve u ovom klubu, potrebno je rezervisati mesto na vreme.