Klub Kasina by Community

Adresa

Terazije 25, Beograd

Radno Vreme

22:00-04:00 h

Tip Muzike

Pop / Folk

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Sreda

Gost Iznenađenja

REZERVACIJE

066 222 151

Petak

Gost Iznenađenja

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Gost Iznenađenja

REZERVACIJE

066 222 151

Utorak

EKOF Žurka - DJ Mike Ride

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Početak zimske sezone u Beogradu podrazumeva još jedno novo rađanje svima dobro poznatog kluba Kasina by Community. Ovaj moderni beogradski klub preko leto doživljava potpunu transformaciju i čim krenu prvi hladni dani otvara vrata svojoj omiljenoj publici s nadom da će ponovo u njemu uživati svim čulima.

Klub Kasina by Community predstavlja epicentar dobre zabave u Beogradu. Nalazi se u čuvenoj Beton hali gde već dugi niz godina predstavlja jedno od najposećenijih mesta kad je ludi noćni provod u pitanju. Njega češće posećuju stariji gosti, koji vole da uživaju u pop i rok izvedbama najpoznatijih domaćih numera.

Česti izvođači u čijim pesmama možete uživati u klubu Kasina by Community su Toni Cetinski, Jelena Kartleuša, Lexington band, Aca Lukas i mnogi drugi. Savršen ambijent, najsavremenija rasveta i zvuk samo su deo onog što vas očekuje ukoliko se odlučite da bar jedno veče provedete uz najbolju klabersku ekipu koja se svakodnevno okuplja u klubu Kasina by Community. S obzirom na velike gužve u ovom klubu, potrebno je rezervisati mesto na vreme.