Klub Hype

Adresa

Karađorđeva 46, Beograd

Radno Vreme

23:30 - 04:00h

Tip Muzike

House / RnB

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Kada je vrhunski provod u Beogradu u pitanju tu je izbor različitih klubova zaista veliki. Ipak, jedan od njih, čini beogradsku klubsku scenu zaista moćnom. U pitanju je čuveni klub Hype koji već nekoliko godina dočekuje goste u samom srcu najboljeg gradskog provoda, u Savamali na mestu nekadašnjeg Mikser Housa. 

U klub Hype uloženo je mnogo truda i vrhunski klaberi  i klaberke su uspeli da fenomenalnu atmosferu prenesu i u ovaj klub i učine ga mestom koje ćete obožavati. U njemu imate priliku da uživate u najboljim elektronskim zvucima, a uz vrhunsko ozvučenje i osvetljenje najbolja žurka u gradu je zagarantovana. 

Najbolja Rnb, Hip hop i House muzika zaslužna je za sve veći broj posetilaca koje gotovo svako veče provode na reci uz proverenu ekipu i najbolju zabavu. Ovde se pije, đuska i uživa do ranih jutarnjih sati u društvu najlepših devojaka. Zato je upravo klub Hype mesto koje treba da bude vaš izbor kad je ludi provod u Beogradu u pitanju. Rezervišite svoje mesto na vreme i prepustite se maksimalnom uživanju.