Klub Gotik

Adresa

Beton Hala, Karađorđeva 2-4, Beograd

Radno Vreme

00:00 - 04:00 h

Tip Muzike

Narodnjaci / Pop

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Ukoliko ste ljubitelj vrhunskog provoda uz popularne hitove domaće pop i narodne muzike onda je klub Gotik idealno mesto za vaš sledeći izlazak. U ovom klubu, koji je napravljen po uzoru na neke od najpopularnijih svetskih klubova, možete uživati u fantastičnoj muzici, vrhunskoj usluzi i društvu najlepših devojaka. 

Klub Gotik smešten je u samom srcu beogradskog noćnog provoda, u čuvenoj Beton hali. Svojim enterijerom od samog početka privukao je brojnu publiku, koja već posle prve posete postaje stalna ekipa ovog kluba. Ko jednom dođe i okusi fantastičnu energiju po kojoj je ovaj klub poznat ostaje veran Gotiku i svemu što on može da ponudi kad je ludi noćni provod u pitanju.

Zato ako želite da doživite Beograd u pravom svetlu, da uživate u nastupima poznatih ličnosti sa domaće muzičke scene i đuskate do ranih jutarnjih sati, ovo je idealno mesto za vas. Da biste imali privilegiju da budete deo fenomenalne atmosfere kluba Gotik potrebno je da na vreme rezervišete svoje mesto. Pozovite nas, dođite i stvorite uspomene koje se pamte čitav život.