Klub Ellington’s bar

Adresa

Milentija Popovića 5, Hotel Hyatt, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 21:00 - 02:30 Nedelja: neradan dan

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Jazz club Ellington’s predstavlja mesto za sve one koji znaju kako se živi život sa stilom. U potpuno novom ruhu, odeven po uzoru na najpoznatije svetske klubove, Ellington’s bar svoje goste dočekuje na staroj adresi, u čuvenom beogradskom hotelu Hyatt regensy.

Ponovno otvaranje ovog kluba upotpunilo je beogradsku ugostitljesku scenu i učinilo da domaći gosti i strani turisti ponovo imaju mesto koje pruža priliku za uživanje u kvalitetnoj jazz, funk, pop i rock mizici.
U uređenje ovog bara uloženo je mnogo truda, ali zato on sada liči na svetki poznate klubove. Iskusna ugostiteljska ekipa je tu da svim gostima upriliči provod za pamećenje. Upravo zbog toga svake večeri od ponedeljka do subote u Ellington’s baru nastupaju legendarni muzički sastavi, koji će svojim izvođenjem napravite sjajnu atmosferu koju ćete dugo pamtiti.

Da bi upotpunili ugođaj svojim gostima su ponudili i najukusnije specijalitete, kao i pregršt domaćih i stranih pića. Odaberite ono što najviše volite i prepusite se pravoj simfoniji ukusa u samo jednom zalogaju. Uz vaše omiljeno piće i fenomenalnu svirku Ellington’s bar će već posle prve posete postati jedno od vaših omiljenim mesta za ludi noćni provod u Beogradu. Ellington’s bar svoje goste dočekuje svakog dana osim nedelje, od 21h do 2.30 iza ponoći. Dođite i uverite se da Beograd ima mesto svetskog ranga. Posetite Ellington’s bar.