Klub Brankow

Adresa

Crnogorska 12, Beograd

Radno Vreme

00:00 - 04:00 h

Tip Muzike

House / RnB

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Beogradska klubska scena može da zadovolji ukuse gotovo svih gostiju, bilo da su domaći ili stranci. Ipak jedan klub, koji se može pohvaliti luksuznim izgledom, vrlo kvalitetnom uslugom i internacionalnim Rnb i House zvukom je klub Brankow. Kao što mu i samo ime kaže, smeštene je ispod Brankovog mosta, u samom epicentru najbolje zabave, u Savamali. 

Ovaj klub može da primi i do 400 gostiju, među kojima se često mogu videti poznati klaberi i klaberke, ali i prelepe mlade devojke. Ukoliko volite elektronsku muziku ovaj klub vam nudi potpuno uživanje. Enterijer kluba je zaista impersivan, a u njemu možete uživati u separeima, visokim sedenjima ili se opustiti i đuskati za barskim stolovima i oko samog bara. 

Klub Brankow se može pohvaliti najdužom tradicijom kad su zimski klubovi Beograda u pitanju, a gotovo svako ko ga bar jednom poseti uvek mu se rado ponovo vraća. U ovom klubu često se sreću poznate javne ličnosti koje žele da dožive odičan provod i da budu viđene. Budite i vi deo neviđene atmosfere kluba Brankow. Rezervišite svoje mesto na vreme.