Restoran Hari’s Creperie

Adresa

Antifašističke borbe 23d, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana 09:00 - 23:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Hari’s Creperie je mesto gde caruju najslađi ukusi, mesto za najveće hedoniste i one koji znaju da uživaju u svakom zalogaju. Novootvoreni restoran nalazi se na Novom Beogradu, gde sve svoje goste dočekuje u prelepom ambijentu, koji odiše pozitivnom atmosferom. U njemu ćete imati priliku da probate neke od najukusnijih slanih i  slatkih pikanterija poput omleta i sendviča, kao i veliki broj fantastičnih dezerata, palačinki i vafla. 

Svaki gost Hari’s Creperie restorana ovde može da pronađe najbolje kulinarsko uživanje po svom ukusu i da se prepusti čistom hedonizmu. Za sve porodice sa malom decom ovo je ostvarenje snova, jer se u njemu nalaze dve igraonice, jedna na otvorenom, druga zatvorena, pa svi roditelji imaju priliku da se opuste i uživaju dok se njihovi mališani bezbrižno igraju i ludo zabavljaju. Hari’s Creperie takođe nudi mogućnost uživanja i u vegeterijanski i veganskim obrocima, tako da odavde svi gosti izlaze zadovoljni i srećni. 

Ukoliko ste i vi u potrazi za restoranom koji nudi odličnu uslugu, vrhunske gastronomske užitke i prijatnu porodičnu atmosferu onda je restoran Hari’s Creperie idealno mesto za vas. Za nezaboravno hedonističko iskustvo pobrinuće se vrhunski tim kulinarskih majstora koji se trudi da svako jelo koje izađe iz njihove kuhinje buda malo remek delo. Na vama je samo da nas posetite i maksimalno uživate u svemu što vam nudi čudesni restoran Hari’s Creperie.