Gastro pub Terminal

Adresa

Bore Stankovića 17, Beograd

Radno Vreme

Nedelja - Četvrtak: 08:30 - 00:00 h Petak - Subota: 08:30 - 01:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Gastro pub Terminal predstavlja mesto gde caruju najlepši ukusi. Ušuškan u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračaru, tik uz Hram Svetog Save, ovaj restoran od 2015. godine svojim gostima pruža priliku da uživaju svim čulima. Na njegovom meniju nalazi se pregršt internacionalnih specijaliteta koji su raj za oko i dušu. Upravo zbog toga je ovaj restoran brzo dobio jedno od vodećih mesta kada je bogata ugostiteljska scena našeg grada u pitanju.

U Terminalu radi iskusna ugostiteljska ekipa koja je ovaj restoran od prvog dana povela put zvezda. Svoje znanje i kulinarsko umeće oni su spojili sa čistom ljubavlju prema dobrom zalogaju i učinili da Terminal postane omiljeno mesto pravih hedonista. S prvim prolećnim danima, ovaj restoran svojim gostima pruža priliku da na svežem vazuduhu uživaju u fantastično uređenoj letnjoj bašti, s pogledom na fascinantni Hram Svetog Save. Lounge Bar se može pohvaliti elegancijom i modernim ambijentom, ali i prijatnom domaćinskom atmosferom koji ga čini idealnim kako za ispijanje opuštajuće kafe, tako i za ručak sa prijateljima ili porodicom.

Ukoliko pak niste u mogućnosti da nas posetite tu je i naš dostava i ketering, koji je idealan za sve vrste proslava. U organizaciji našeg restorana svi vaši važni životni trenuci, korporativne žurke, privatne proslave biće nešto što ćete pamtiti čitavog života. Na vama je samo da nas posetite, za sve ostalo ćemo se mi pobrinuti. Vaše zadovoljnstvo je naša briga! Dobro nam došli!