Splav The Money

Muzika

DJ Фake Casual, DJ Byp_ & DJ Inspektor

Cena

15€

Piće

Regularne cene pića

Adresa

Sajamski kej bb

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Najluđe žurke na vodi možete doživeti u jednom od najnovijih beogradskih splavova, koji je zapravo letnja varijanta svima dobro poznatog kluba The Bank, splavi The Money. Već s prvim letnjim danima klubovi zatvaraju svoja vrata, a provod se seli na reke. Tako je splav The Money postao jedno od omiljenih letnjih mesta u gradu.

Za doček Nove 2025. godine možete uživati u nastupima najpopularnijih beogradskih dj-eva i prepustiti se omiljenim zvucima. Pozitivna energija i veliki broj mladih koji u potrazi za ludom žurkom dolaze na splav The Money i ove godine biće deo najbolje novogodišnje atmosfere. Najbolji elektronski zvuk biće osnova za nezaboravan doček Nove godine, a na vama je da nađete društvo i do poslednjeg atoma snage uživate u ritmu koji vas nosi.

Novogodišnja noć biće nezaboravno iskustvo, jer uz najbolju ekipu beogradskih klabera nikad nije dosadno. Dođite da zajedno dočekamo Novu i ispratimo staru godinu. Rezervacije su obavezne i besplatne, zato ne dozvolite da neko drugi zauzeme vaše mesto.

Muzika

Za doček Nove 2025. godine na splavu The Money, nastupaće popularni dj-evi, DJ ФАКЕ CASUAL, DJ BYP_  i DJ INSPEKTOR!

Cenovnik

Cena karte  iznosi 15€.

Rezervacije se posebno doplaćuju (pogledati ispod).

Piće i Hrana

Cene pića će biti regularne i plaćaju se po utrošku.

Mapa Sedenja i Plan Stolova