Splav River

Muzika

Boris Stjepanović, Nada Ljubojević i DJ Rennaz

Cena

40€

Piće

All Inclusive

Adresa

Ušće bb, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Splav River je definitivno mesto koje je velikim slovima upisano kad je ludi noćni provod Beograda u pitanju. Svojom atraktivnošću, odličnom uslugom i vrhunskim muzičkim programom splav River uvrstio se u spisak najboljih splavova u našem gradu. Već dugi niz godina splav River svojim gostima nudi mogućnost da u neverovatnoj atmosferi proslave i Novu godinu. To veče na njemu je zaista posebno, pa ne iznenađuje to što se za doček uvek traži mesto više. 

I u ovoj novogodišnjoj noći splav River je za vas pripremio pregršt iznenađenja. Ono što znamo to je da ćete moći da uživate u društvu najlepših devojaka i vrhunskim izvođačima. Ukoliko želite da saznate šta vas sve očekuje, pozovite svoje najbolje prijatelje, rezervišite svoje mesto na vreme i uverite se zašto je splav River uvek za stepenik ispred drugih njemu sličnih splavova. Odlično ozvučenje, profesionalno osvetljenje i najpoznatiji hitove sa domaće muzičke scene samo su deo onog što vas očekuje ako se odlučite da baš na Riveru dočekate ovu Novu 2025. godinu. 

Uzbuđenje raste, mesta se popunjavaju, ne dozvolite da drugi uživaju umesto vas. Vreme je da rezervišete svoje mesto za doček na Riveru… Čeka vas nezaboravna žurka.

Muzika

Za novogodišnji doček na splavu River za vas nastupaju Boris Stjepanović, Nada Ljubojević i DJ Rennaz!

Cenovnik

Cena karte je 40€

 

Piće i Hrana

Mapa Sedenja i Plan Stolova