Splav Port

Muzika

Viktojia Lučić, Nikola Trifić i DJ Tosevhevv

Cena

40€

Piće

All Inclusive

Adresa

Ušće bb, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Svaki istinski ljubitelj vrhusnkog provoda zna da je splav Port mesto koje pomera granice najbolje zabave u Beogradu. I kao što svakog vikenda na njemu veliki broj mladih ljudi uživa u odličnoj muzici, atmosferi i najboljem društvu, tako se i u novogodišnjoj noći na splavu Port očekuje potpuno ludilo. Za sve verne goste, splav Port na doček Nove 2025. godine priprema neverovatno dobar provod uz vrhunske izvođače koji će se potruditi da ova proslava bude jedna od onih koje se pamte do kraja života. 

Splav Port svojim izgledom, odličnom uslugom i vrhunskom muzikom u novogodišnjoj noći pružiće vam maksimalno uživanje. Uz pregršt domaćih i stranih pića, društvo najlepših devojaka i pravu klubsku atmosferu ovo će biti noć za pamćenje. Nemojte da se brinete ni zbog toga što je ovaj splav na reci, jer je on u zimskom periodu u potpunosti zatvoren, topao i ušuškan. Kada na sve ovo dodate i neverovatnu energiju kojom ovaj splav zrači dobićete mesto koje je idealno za vaš doček Nove godine

Odlično ozvučenje i osvetljenje su nešto po čemu je splav Port prepoznatljiv. U njemu za svačiji ukus ima ponešto, separei, barksi stolovi, šank… Na vama je samo da odaberete. Ukoliko i vi želite da na pravi način uplovite u prvi dan Nove godine okupite svoje omiljeno društvo i rezervišite svoje mesto na vreme. Luda žurka vas očekuje, zato se na vreme pripremite.

Muzika

Za ludu novogodišnju atmosferu na splavu Port biće zaduženi Viktojia Lučić, Nikola Trifić i DJ Tosevhevv!

Cenovnik

Cena karte je 40.

 

Piće i Hrana

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Mapa Sedenja i Plan Stolova