Splav Lasta

Muzika

DJ`s Lea & Ogi Pešić

Cena

od 25€

Piće

Regularne cene pića

Adresa

Sajamski kej bb

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Ukoliko ste spremni da beogradski noćni život upoznate u pravom svetlu i doživite provod koji se pamti onda je splav Lasta mesto koje predstavlja pravi izbor za vas za proslavu Nove 2025 Godine. Jedan od najatraktivnijih beogradskih splavova svim svojim gostima pruža provod za desetku.

Smešten je na jednom od najlepših mesta u Beogradu, na sajmu, na obali Save, splav Lasta nalazi se na adresi Sajamski kej bb. Lokacija splava Lasta je idealno mesto za priliku da upoznate najlepše devojke i momke, ali i da uživate u odličnoj muzici, koja pomera granice najboljeg gradskog provoda. Splav Lasta je mesto koje je tu da vas povede put najboljeg iskustva, koje predstavlja drugo ime za sjajne trenutke koji se pamte čitavog života.

Muzika

Kada je u pitanju muzika koja se pušta, na repertoaru ovog splava nalazi se house, RnB, disko, funk i pop muzika, pa je Lasta gradski splav odličan izbor ukoliko želite da se opustite i đuskate uz zvuke dobro poznate domaće i strane muzike. I kako dolikuje takvom mestu, u njemu se okuplja dobro poznata beogradska klaberska ekipa

Čuveni DJ Lea i DJ Ogi Pešić – Najpopularniji djevi današnjice, biće  u novogodišnjoj noći za vas na splavu Lasta i puštaće sve aktuelne hitove današnjice.

Cenovnik

Cene ulaznice za doček je 25€, svaka rezervacija se dodatno doplaćuje na grupnoj bazi.

  • Barski sto – 120eura (gratis flaša žestine)
  • VIP barski sto – 150eura (gratis flaša žestine)
  • Visoko sedenje – 250eura (gratis premium flaša žestine)
  • PREMIUM visoko sedenje – 300eura (gratis premium flaše žestine)
  • REGULAR separe – 600eura (gratis 2 premium flaša žestine)
  • PREMIUM separe – 800eura (gratis 3 premium flaša žestine)
  • ULTRA VIP separe – 1200eura (gratis 4 premium flaša žestine)

Mapa Sedenja i Plan Stolova