Na vodi kafana

Muzika

Aleksandar Pralica i Ivana Bogićević

Cena

40€

Piće

All Inclusive

Adresa

Ušće bb

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Na vodi kafana predstavlja sada već nezaobilazno mesto kada je ludi noćni provod Beograda u pitanju. Spektakluarna noć očekuje se i ovog 31. decembra kada se pripremamo da u najveselijem raspoloženju ispratimo staru i dočekamo Novu  godinu. 

Svi ljubitelji stare dobre kafane već sigurno znaju da je njen autentičan ambijent i prava domaćinska atmsfera ono što svakog vikenda privlači veliki broj ljudi željnih najbolje zabave i ludog provoda. Iskusni ugostitelji se u ludoj noći više nego ikada trude da svojim gostima pruže vrhunsku uslugu i maksimalno uživanje. Za najbolju atmsferu zaduženi su neki od najpoznatijih domaćih izvođača, koji tačno znaju želje svoje publike. Zato smo sigurni da sa ovom kafanom nema greške. 

Svi smo svesni da bez prave srpske kafane nema vrhunskog provoda. Zato je Na vodi kafana mesto idealno za vaš doček Nove 2025. Godine. Ipak, mnogo je onih koji žele da budu deo ove lude žurke, a broj mesta je ograničen. Zato ne čekajte predugo, već nas pozovite i obezbedite sebi mesto na vreme. Dođite da zajedno ispratimo staru i na velika vrata pustimo Novu godinu u naše živote.

Muzika

U novogodišnjoj noći, očekujte nastup popularnih zvezdi domaće estrade – Aleksandar Pralica i Ivana Bogićević

Cenovnik

Cena karte 40€

Piće i Hrana

Mapa Sedenja i Plan Stolova