Klub kafana Tarapana

Muzika

Uroš Živković

Cena

Od 40€

Piće

Plaćanje po utrošku

Adresa

Kneza Miloša 9, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Klub kafana Tarapana je mesto koje je postavilo nove granice kada je ludi noćni provod u pitanju. Neobičan spoj omiljene srpske kafane i modernog kluba bili su pun pogodak. Na jednom mestu imate mogućnost da uživate u oba, a kombinacija ovih energija učiniće da pamtite svaki trenutak proveden u njoj. 

Niša manje se od Tarapane ne očekuje ni kada je proslava Nove godine u pitanju. Proverena ugostgiteljska ekipa prirpema spekatakularan doček te svima omiljene Nove godine. Uz fantastičan ambijent, vrhunsku uslugu i nastupe  nekih od najtraženijih izvođača sa domaće muzičke scene klub kafana Tarapana obećava doček za pamćenje.

Ukoliko i vi ne želite da rizikujete sa neproverenim mestima pozovite svoje prijatelje i u najboljem društvu uživajte u fantastičnom dočeku koji se priprema u Tarapani. Uz pregršt domaćih i stanih pića, najbolju rasvetu i ozvučenje, profesionalnu uslugu i vašu omiljenu muziku ovo će biti noć za pamćenje. Na vama je samo da rezervišete svoje mesto na vreme, za sve ostalo će se pobrinuti iskusni ugostitelji koji već godinama organizuju zabave o kojima priča ceo grad.

Muzika

Za pravljenje odlične atmosfere zadužen je UROŠ ŽIVKOVIĆ!

Cenovnik

Cena karte zavisi od pozicije stola u klubu (pogledati mapu). Sve cene su po osobi. Svaki separe dobija flašu šampanjca gratis.

Piće se plaća po utrošku.

Uslovi za mesta u klubu:

  • barski sto – 1 flaša žestine ili 2 flaše premium vina
  • kafanska sedenja i visoka sedenja – 1 premium flaša žestine ili 2 obične flaše žestine
  • separe – 3 premium flaše + GRATIS flaša šampanjca

Mapa Sedenja i Plan Stolova