Klub Hype

Muzika

Rezident dj-evi kluba Hype

Cena

20€

Piće

Regularne cene pića

Adresa

Karađorđeva 46, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Za sve ljubitelje dobrog elektronskog zvuka doček Nove 2025.godine biće nezaboravno iskustvo uz čuvene rezidente dj-eve koji nastupaju u čuvenom klubu Hype.

Kao i mnogo puta do sada, ovaj klub je pokazao da zaslužuje poverenje svojih gostiju. Prava gradska ekipa okupljena na jednom mestu gde će uz kvalitetan muzički program, fantastičnu rasvetu i zvuk provesti ludu noć u nezaboravnoj atmosferi. Budite deo nezaboravnog dočeka uz najveća imena beogradskog klabinga.

Prepustite se uživanju u ludoj zabavi koju za vas priprema već uigran tim na čelu sa vrhunskim dj-evima.

Muzika

Za muziku su zaduženi REZIDENT DJ-EVI KLUBA HYPE, najveća imena beogradskog klabinga.

Cenovnik

Cena karte za šank je 20 eur po osobi

Barski stolovi, visoka sedenja i separei se prodaju po paketima:

  • Paket barski sto 200 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff). Barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
  • Paket premium barski sto 250 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet). Premium barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
  • Paket visoko sedenje 300 eur. U cenu je uračunato 6 karata, rezervacija visokog sedenja i jedna flaša šampanjca (Moet). Visoka sedenja su označena sa VS (vidi na mapi)
  • Paket separe 500 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca 1,5l (Moet). Separei su označeni sa S (vidi na mapi)
  • Paket premium separe 600 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca 1,5l (Moet). Premium separei su označeni sa S (vidi na mapi)

Piće i Hrana

U novogodišnjoj noći biće regularne cene pića.

Određena pića se dobijaju kroz različite pakete (pogledati deo za opis cene dočeka).