Hotel Metropol

Muzika

Lapsus Band

Cena

od 40€

Piće

Šampanjac u ponoć

Hrana

Svečana večera na bazi švedskog stola

Adresa

Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Hotel Metropol predstavlja jedan od najboljih izbora kada je doček Nove godine u pitanju. Njegov elegantno uređen ambijent, vrhunska usluga i odličan muzički program čine ga atraktivnim mestom za sve one koji ne žele da rizikuju svoj provod u ludoj novogodišnjoj noći.

Iskusni ugostitelji već dugi niz godina se pomno pripremaju za svaki doček, pa će tako biti i ove godine. U centru pažnje su zadovoljni gosti, pa se radi na tome da sve bude savršeno organizovano. Bogat muzički program, svečano ruho koje hotel dobija u novogodišnjoj noći i ljubazno osoblje je nešto što će učiniti da se osećate opušteno, a ipak uzbuđeno i srećno.

Vrhunski kulinarski majstori hotela Metropol Palace će se pobrinuti da gala novogodišnja večera bude izvor samo najlepših ukusa. Uz to tu je veliki izbor domaćih i stranih pića koje će upotpuniti gastronomski doživljaj. Piće dobrodošlice otvoriće još jednu nezaboravnu noć u hotelu Metropol. Ako i vi želite da uživate svim čulima, ne tragajte dalje. Hotel Metropol je idealno mesto za sve hedoniste koji u najboljem raspoloženju žele da dočekaju Novu godinu.

Muzika

U novogodišnjoj noći zabavljaće vas LAPSUS BEND!

Cenovnik

Cena karte se kreće između 40€ i 140€, u zavisnosti od pozicije stola u sali (pogledati na mapi sedenja ispod). Cena karte uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i šampanjac u ponoć

Barski stolovi – 40€

Banket sedenje (stolovi obojeni žutom bojom) – 100€

Banket sedenje (stolovi obojeni plavom bojom) – 120€

Banket sedenje (stolovi obojeni roze bojom) – 140€

Piće i Hrana

U cenu karte je uključena svečana večera na bazi švedskog stola i šampanjac u ponoć.

Sva druga pića se dodatno plaćaju.

Mapa Sedenja i Plan Stolova