Hotel Metropol

Muzika

Slađa Allegro

Cena

od 120€

Piće

Plaćanje po utrošku

Hrana

Svečana večera na bazi švedskog stola

Adresa

Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Hotel Metropol predstavlja jedan od najboljih izbora kada je doček Nove godine u pitanju. Njegov elegantno uređen ambijent, vrhunska usluga i odličan muzički program čine ga atraktivnim mestom za sve one koji ne žele da rizikuju svoj provod u ludoj novogodišnjoj noći.

Iskusni ugostitelji već dugi niz godina se pomno pripremaju za svaki doček, pa će tako biti i ove godine. U centru pažnje su zadovoljni gosti, pa se radi na tome da sve bude savršeno organizovano. Bogat muzički program, svečano ruho koje hotel dobija u novogodišnjoj noći i ljubazno osoblje je nešto što će učiniti da se osećate opušteno, a ipak uzbuđeno i srećno.

Vrhunski kulinarski majstori hotela Metropol Palace će se pobrinuti da gala novogodišnja večera bude izvor samo najlepših ukusa. Uz to tu je veliki izbor domaćih i stranih pića koje će upotpuniti gastronomski doživljaj. Piće dobrodošlice otvoriće još jednu nezaboravnu noć u hotelu Metropol. Ako i vi želite da uživate svim čulima, ne tragajte dalje. Hotel Metropol je idealno mesto za sve hedoniste koji u najboljem raspoloženju žele da dočekaju Novu godinu.

Muzika

U novogodišnjoj noći zabavljaće vas SLAĐA ALLEGRO!

Cenovnik

Cena karte se kreće između 120€ i 180€, u zavisnosti od pozicije stola u sali (pogledati na mapi sedenja ispod). Cena karte uključuje elegantno mesto za sedenje i kompletnu večeru.

Barski stolovi (bez stolica) – 70€

Banket sedenje (bronze) – 120€

Banket sedenje (silver) – 150€

Banket sedenje (gold) – 180€

Piće i Hrana

U cenu karte je uključena svečana večera na bazi švedskog stola.

Sva pića se plaćaju po utrošku.

Mapa Sedenja i Plan Stolova