Hotel Hyatt (Hajat)

Muzika

SEKA ALEKSIĆ

Cena

od 180€

Piće

Plaćanje po utrošku

Hrana

Švedski sto

Adresa

Milentija Popovića 5, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Hotel Hyatt Regency predstavlja vrhunac ugostiteljstva u Beogradu. Dugogodišnje iskustvo i vrhunska usluga dovele su ovaj hotel u sam vrh kada je organizacija proslava u pitanju. Još bolji provod očekuje se u noći dočeka Nove godine kada se hotel Hyatt svečano priprema da vas povede u nezaboravnu avanturu koju ćete pamtiti dugo godina.

Eleganicija i prefinjen ambijent učiniće da luda novogodišnja noć bude ostvarenje svih vaših očekivanja. Hotel Hayatt se već godinama održava tradiciju i svojim gostima pruža vrhunski provod u novogodišnjoj noći. Uz fantastičnu atmosferu i odličnu uslugu svaki trenutak proveden u Hyattu će biti za pamćenje. Bogata večera i veliki izbor domaćih i stranih pića će upotpuniti ugođaj, a vrhunski muzičari će učiniti da atmosfera bude za desetku.

Ispred samog hotela nalazi se veliki broj parking mesta, pa nećete morati da brinete o svom automobilu. Osim toga, njegova odlična lokacija čini ga mestom koje je pristupačno iz bilo kog kraja grada da dolazite. Ovo je samo deo onog što vas očekuje ako se odlučite da ovu ludu novogodišnju noć provedete u hotelu Hayatt. Dođite i uverite se da tradicija i kvalitet caruju baš ovde. Podelite najlepše trenutke sa svojim najvoljenijima na najboljem mestu u gradu – fenomenalnom Hayatu. 

Muzika

Za pravljenje odlične atmosfere zadužena je SEKA ALEKSIĆ!

Cenovnik

Cena po osobi se kreće od 180 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice (vidi na mapi).

Piće i Hrana

U cenu karte je uključena svečana večera na bazi švedskog stola. 

Piće se plaća po utrošku.

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola, inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd, učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima.

Mapa Sedenja i Plan Stolova