Hotel Falkensteiner

Muzika

Nemanja Šolak i Biljana Grujić

Cena

od 70€

Piće

All Inclusive

Hrana

Svečana Gala večera

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 10k

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Blizu Dunava, u centru poslovne i moderne zone pulsirajuće metropole Beograda, nalazi se hotel Falkensteiner, jedan od najprestižnijih hotela u prestonici i na Balkanu. Hotel je deo istoimenog austrijskog lanca hotela, koji označava luksuzne hotele visoke klase.

U blizini i centra grada, odlično povezan sa aerodromom, hotel nudi moderan dizajn, komfor, kao i vrhunsku uslugu. Sa svojom futurističkom fasadom, hotel spolja zaista izgleda imresivno. Međutim to je samo početak. Pravi entuzijazam počinje kada prvi put uđete u Falkeinsteiner hotel u Beogradu.

Ovaj savršeno uspešan spoj tradicije i modernizma hotel duguje svom svetski poznatom arrhitekti, Borisu Podrecci.

Pored lako dostupne lokacije hotela, prednost je i veliki parking prostor ispred hotela kao i podzemna garaža.

Kao takav, hotel je savršeno mesto za obeležavanje Dočeka nove 2025. godine i ispraćaj stare, na gala večeri koju pripremamo za vas u našem Restoranu „Falkensteiner” i u svečanoj sali „White Pearl”.

Spremamo za vas veličanstvenu novogodišnju noć uz sjajan muzički program, glamurozno dekorisanu salu, raskošnu večeru na bazi švedskog stola i all inclusive paket pića. Sve uključeno u cenu.

Pridružite nam se, iskusite čari glamuroznog dočeka Nove godine u Hotelu Falkenstainer.

Muzika

U novogodišnjoj noći zabavljaće vas sjajna Biljana Grujić i neverovatni Nemanja Šolak!

Dođite da se zajedno provedemo u najboljem društvu i odličnoj atmosferi.

Cenovnik

Cena po osobi se kreće od 70€ do 170€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, večeru na bazi švedskog stola večeru i all inclusive piće tokom čitave večeri, kao i čašu šampanjca u ponoć.

  • Visoko sedenje 70€
  • Silver 120€
  • Velvet 140€
  • Gold 160€
  • Diamond 170€

Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.

Piće i Hrana

All inclusive selekcija pića:

  • Kafa (espresso, cappuccino)
  • Voda (Aqua Viva, Knjaz Miloš)
  • Prirodni sokovi (pomorandža, jabuka, šumsko voće)
  • Bezalkoholna gazirana pića (Coca-Cola, Fanta, Schweppes – bitter lemon, tonic water)
  • Pivo (Lav, Jelen, Tuborg, Heineken)
  • Votka (Smirnof)
  • Rakije (viljamovka, dunja, kajsija, šljiva)
  • Bitter & Vermouth (Jegermeister, Gorki list, Gin Beefeater, Campari, Martini Bianco, Baileys)
  • Whisky (Balantines, JW Red Label, Jameson)
  • Energetsko piće (Guarana)
  • Selekcija vina – vinarija Despotika (Crveno vino Dokaz – Cabernet Sauvigion;Belo vino Nebo – kupaža rizlinga i Pinot Blanca;Roze vino Nemir)

Čaša penušavog vina za sve goste u ponoć!!

*sva ostala pića mogu biti naručena sa hotelskog bara po regularnim cenama

Raskošna novogodišnja večera na bazi švedskog stola.

Na svečanom dočeku, gosti imaju priliku da isprobaju savršenu kombinaciju Internacionalne kuhinje sa dodirom tradicionalne srpske kuhinje, obogaćenu savremenim i urbanim jelima kreiranim specijalno za ovu priliku od strane glavnog šefa kuhinje Falkensteiner hotela – Božidara Stefanovića.

Predjelo i salata

  • Grčka salata (sveže povrće, feta, masline, origano)
  • Kapreze salata (sveži bosiljak, balzamiko, paradajz, mocarela)
  • Cezar salata sa gilovanom piletinom
  • Burrata salata sa mariniranim paradajzom
  • Aranćine sa spanaćem i sušenim paradajzom
  • Hrskave rolnice sa piletinom (klice pasulja, đumbir, preliv)
  • Domaća dimljena šunka
  • Selekcija domaćih sireva (koziji sir, dimljeni kravlji sir, sjenički i sir iz ulja sa koštunjavim voćem)

Glavna jela sa prilozima

  • Slatko-ljuta pečena BBQ rebra
  • Ćevapčići na kajmaku
  • Dimljena vešalica na žaru
  • Piletina rolovana u pršuti sa žalfijom u veluteu
  • Cordon Blue (Punjeni file šunkom i brie sosom)
  • Hvarski krompir sa tartufama
  • Prženo povrće
  • Teriyaki file lososa

Selekcija hleba

  • Domaći hleb od heljde ispod sača
  • Ćabata
  • Kukuruzni hleb
  • Beli domaći hleb
  • Pečene tortilje
  • Crne kajzer lepinje
  • Francuski baget
  • Proja

Dezerti

  • Čokoladna baklava
  • Pistać malina kolač
  • Panna Cotta sa sosom od borovnice i maline
  • Gracija sa crnom čokoladom i pomorandžom
  • Lolipop sa plazmom i oreo keksom
  • Kokos kranč sa višnjom
  • Sveže voće

Mapa Sedenja i Plan Stolova